Zaandam,
21
januari
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

AH Huiswerkklas breidt uit naar Capelle a/d IJssel

Zaandam, 21 januari 2015 - Sinds tweeënhalf jaar biedt Albert Heijn gratis huiswerkbegeleiding aan voor schoolgaande medewerkers. Medewerkers in meer dan veertig winkels in Amsterdam en Utrecht kunnen hier al gebruik van maken. Op 28 januari start de eerste AH Huiswerkklas in Capelle a/d IJssel. Albert Heijn organiseert vandaag een speciale voorlichtingsbijeenkomst voor medewerkers en hun ouders.

Investering in de toekomst

Op woensdag 28 januari start voor medewerkers van Albert Heijn winkels in Capelle a/d IJssel de eerste AH huiswerkklas. Ouders van medewerkers krijgen vandaag tijdens een speciale bijeenkomst uitgebreide informatie over de gratis huiswerkbegeleiding van Albert Heijn. De bijeenkomst is bij Albert Heijn aan de Centrumpassage 27. Operationeel manager Reinier van der Kuij: "Albert Heijn wil de beste bijbaan-werkgever zijn. Een plek waar je school en werk goed kunt combineren. Belangrijkste blijft natuurlijk om een diploma op zak te hebben. Daarom stimuleren we onze medewerkers in Capelle a/d IJssel zoveel mogelijk om school en studie af te maken. Ik hoop dat veel medewerkers zich inschrijven".

Meer kans

Veel schoolgaande jongeren hebben een bijbaan bij Albert Heijn. Werken en leren zijn belangrijke ingrediënten voor een mooie toekomst. Met een diploma op zak hebben jongeren meer kans op de arbeidsmarkt. Daarom biedt Albert Heijn in samenwerking met JINC schoolgaande medewerkers in Capelle a/d IJssel gratis huiswerkbegeleiding aan. Dit past bij de ambitie om het iedere dag beter te doen voor medewerkers en hen te motiveren en te binden. JINC zorgt voor huiswerkbegeleiders, studenten die medewerkers helpen bij hun huiswerk. Daarmee geeft de organisatie jongeren een betere start op de arbeidsmarkt.