Contact

Samenvatting

Klanten kunnen op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn. Zie ah.nl/klantenservice voor alle mogelijkheden om contact op te nemen.

Tijdens kantoortijden

De persvoorlichters van de afdeling Mediarelaties van Albert Heijn Nederland zijn:

  • Anoesjka Aspeslagh;
  • Pauline van den Brandhof;

Tijdens kantoortijden zijn zij voor journalisten bereikbaar via:

Albert Heijn Nederland
Afdeling Mediarelaties
pers@ah.nl
088 659 20 20

Buiten kantoortijden

Voor dringende persvragen die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten, is altijd een persvoorlichter bereikbaar via telefoon 088 659 20 20.

Foto- of filmopnames

UPDATE: Vanwege de huidige situatie en het feit dat onze winkels en distributiecentra zich volledig moeten kunnen concentreren op het goed naleven van de maatregelen, staan wij nagenoeg geen foto- en filmopnames toe. We hopen op je begrip daarvoor.

Voor foto- of filmopnames is altijd toestemming nodig van de afdeling Mediarelaties van Albert Heijn (zie bovenstaande contactgegevens). Vooruitlopend op nadere afspraken gelden in ieder geval de volgende voorwaarden.

  • Klanten of medewerkers mogen nooit zonder hun uitdrukkelijke persoonlijke toestemming herkenbaar worden afgebeeld in een publicatie of reportage.
  • Albert Heijn-medewerkers mogen alleen worden geïnterviewd na aanvullende schriftelijke toestemming van de afdeling Mediarelaties van Albert Heijn.