download
2018_AH_to_go_Too_Good_to_go_subs
Zaandam,
20
december
2018
|
08:11
Europe/Amsterdam

AH to go redt lekker eten met Too Good To Go

Om ervoor te zorgen dat zo min mogelijk eten weggegooid hoeft te worden, heeft AH to go zich aangesloten bij ‘Too Good To Go’, dé app tegen voedselverspilling. Too Good To Go bestrijdt voedselverspilling door restaurants en winkels te helpen hun producten te verkopen die anders weggegooid moeten worden omdat ze de volgende dag niet meer verkocht kunnen worden. Van die producten worden ‘Magic Boxen’ gemaakt die klanten tegen een gereduceerd tarief kunnen kopen. Wat je krijgt, is afhankelijk van wat er die dag overblijft. Iedere bestelling is dus een verrassing. Een win-win-winsituatie voor AH to go, klanten én het milieu.

Het concept is simpel. In de app zie je op de kaart of in de lijst welke AH to go in de buurt een Magic Box aanbiedt. Je bestelt en betaalt de box in de app en haalt ‘m zelf op bij de AH to go. De inhoud van de box in afhankelijk van wat er die dag overblijft. Het is dus altijd een verrassing wat in de box zit. Dit kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van een lekkere maaltijd, een salade en iets te drinken. De box kost €4 en heeft een waarde van €12.

AH to go winkels kunnen zich aanmelden bij Too Good To Go en elke dag het aantal boxen plaatsen dat zij willen aanbieden. Dit geldt voor de eigen winkels en de AH to go in het Amsterdam UMC, locatie VUmc. Klanten kunnen de Too Good To Go-app gratis downloaden in de App Store en Google Play Store.

 

Boilerplate

 

Meer informatie over Too Good To go vind je hier: https://toogoodtogo.nl