Zaandam,
21
juni
2019
|
08:51
Europe/Amsterdam

Albert Heijn Belgiëplein in Amsterdam 'Beste supermarkt leerbedrijf 2019'

De Albert Heijn-winkel aan het Belgiëplein in Amsterdam mag zich het 'Beste supermarkt leerbedrijf 2019' noemen. De winkel won dit jaar de verkiezing die het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) organiseert om de inspanningen van supermarkten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en opleiden zichtbaar te maken.

Volgens de jury is de Albert Heijn aan het Belgiëplein een compleet leerbedrijf met leerlingen van alle niveaus. De winkel zet zich gepassioneerd in voor de persoonlijke groei van collega’s en is altijd op zoek naar talent. Er is een intensieve samenwerking met VMBO-scholen, ROC’s en met Hogeschool Stenden. Voor studenten die een BBL- of HBO-duaal opleiding volgen, biedt de winkel ontwikkelmogelijkheden binnen een uitdagend en persoonlijk leerklimaat.

Duizenden jongeren doen hun eerste werkervaring op bij Albert Heijn. Een goede start op de arbeidsmarkt bereik je met werkervaring en een diploma op zak. Daarom ondersteunt en investeert Albert Heijn in de persoonlijke ontwikkeling en (school)carrière van medewerkers via opleidingen en trainingen.