Zaandam,
17
april
2019
|
10:47
Europe/Amsterdam

Albert Heijn breidt bezorggebied uit met Walcheren en Zuid-Beveland

Speurtocht naar blauwe kratjes op 22 april

Leuk nieuws voor inwoners van Walcheren en Zuid-Beveland: vanaf 13 mei bezorgt Albert Heijn de boodschappen bij hen tot in de keuken. Zo wordt boodschappen doen nog makkelijker voor de ruim 100.000 huishoudens in deze regio. Zij kunnen hun boodschappen op ah.nl bestellen en Albert Heijn bezorgt ze op een moment dat het de klant uitkomt. Om dit te vieren, organiseert Albert Heijn een grote speurtocht naar de blauwe boodschappenkratjes.

Boodschappen thuis laten bezorgen bespaart tijd en scheelt sjouwen met zware tassen. Maar dat zijn niet de enige voordelen. Klanten hebben op ah.nl de keuze uit het totale Albert Heijn-assortiment van 28.000 producten en kunnen producten van Etos en Gall&Gall direct meebestellen. Ook krijgen klanten met een geactiveerde Bonuskaart persoonlijke bonusaanbiedingen en bezorgt Albert Heijn tot in de keuken. Op dinsdag, woensdag en donderdag al vanaf een minimale besteding van €50,- (op de andere dagen geldt een minimum bestelbedrag van €70,-). Klanten die bestellen via hun smartphone kunnen daarnaast gebruik maken van de handige barcodescanner of de boodschappen inspreken. In de receptenvinder staan meer dan 14.000 Allerhande-recepten waarvan alle ingrediënten met één druk op de knop op de boodschappenlijst staan.

Krijg nou wat!
Om de komst van de bezorgdienst van Albert Heijn naar midden-Zeeland te vieren, worden in de nacht van 21 op 22 april (Pasen) tien blauwe boodschappenkratjes verstopt in de regio. De vinders winnen een Ezyrider t.w.v. €115,- en daarnaast €100,- korting op boodschappen op ah.nl. Daarnaast staat Albert Heijn op diverse lokale markten rondom Pasen, Koningsdag en Bevrijdingsdag waar gratis blauwe boodschappenkratjes worden uitgedeeld. Klanten kunnen het kratje bij hun eerste online bezorging door Albert Heijn inleveren en krijgen dan €4 korting op hun boodschappen.