Zaandam,
23
augustus
2021
|
11:38
Europe/Amsterdam

Albert Heijn brengt de Aziatische keuken nog dichterbij

50 nieuwe noodles-smaken

Vanaf vandaag voegt Albert Heijn 50 nieuwe instant noodles-producten toe aan het Aziatische assortiment. Van mild tot extra spicy. 

Merken 
In de Aziatische keuken zijn noodles goed vertegenwoordigd. Op iedere straathoek is wel een eettentje of -bar te vinden. Ook thuis worden noodles veel gegeten. Ieder land heeft z’n eigen merken en smaken. De ene noodle is de andere niet. Om klanten de Aziatische keuken dichtbij te laten halen, introduceert Albert Heijn acht nieuwe authenthieke merken uit Thailand, Japan, Singapore, Zuid-Korea en Vietnam.  

Populaire merken zoals de extra pittige Samyang, de verschillende Pho-smaken (soep-maaltijd uit Vietnam) van Vifon, de echte vegan bouillonpasta met high protein sojanoodles van Itsu, de Singaporese smaken van Koka en Laksa, de wat dikkere en meer spicey noodles van Nongshim, het nummer één merk uit Thailand Mama en Jongga-noodles met kimchi (gefermenteerde kool). 

Dieetwensen 
Ook noodles die aan speciale dieetwensen voldoen worden toegevoegd, denk aan volkoren noodles van Mama, glutenvrij-, vegan- en high protein noodles van Itsu en noodles met een lager zoutgehalte van Vifon en Nongshim. 

Bereiding 
Het voordeel van instant noodles is dat ze snel klaar zijn. Voeg kokend water toe aan de noodles en doe er het zakje met de seasoning bij, meestal een kruidenmix of -olie. Laat even staan en woel ze los met een vork of eetstokjes. Voeg naar smaak eventueel toppings toe. Denk aan een gekookt eitje, wat gesneden lente-ui, een beetje taugé of zeewier.