Zaandam,
12
maart
2018
|
17:11
Europe/Amsterdam

Albert Heijn en Picard duiken samen vriesvak in

Het geliefde Franse diepvriesmerk ‘Picard’ ligt vanaf nu exclusief in het vriesvak bij Albert Heijn. Het Franse merk zal met 47 producten, uiteenlopend van kant-en-klaar maaltijden, een uitgebreid borrelassortiment en diverse voor- en nagerechten, te vinden zijn in het vriesvak van 270 Nederlandse AH winkels. Met Picard zorgt Albert Heijn voor een vriesvak met internationale allure en borrelproducten, maaltijden en desserts uit de befaamde Franse keuken.

Naast de verkrijgbaarheid van het assortiment bij 270 winkels van Albert Heijn, zijn de producten van Picard ook verkrijgbaar in de compleet nieuwe online Picard shop-in-shop op www.ah.nl/picard.

Waar Picard ruim 40 jaar geleden begon als leverancier van ijsblokken, is het inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende monobrand supermarkt, met een volledige focus op diepvries. Picard heeft ruim 1100 producten in haar assortiment en ieder jaar hebben ze 200 nieuwe recepturen in hun assortiment. Door de intensieve samenwerking tussen Picard en Albert Heijn zal er dus continue vernieuwing in het AH vriesvak zijn.