Zaandam,
10
juni
2021
|
10:55
Europe/Amsterdam

Albert Heijn feliciteert geslaagde eindexamenkandidaten

Samenvatting

Vandaag horen duizenden eindexamenkandidaten of ze geslaagd zijn. Voor hen is het de afronding van een bijzonder schooljaar waarin scholen weer gesloten waren en lessen deels online gegeven werden. Bij Albert Heijn doen dit jaar zo’n 10.000 medewerkers eindexamen. Zij kregen een steuntje in de rug met gratis examentraining. 

Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn: “Eén op de vijf Nederlanders is ooit begonnen met werken bij Albert Heijn. Voor veel mensen zijn wij dus de eerste kennismaking met een werkomgeving, met verantwoordelijkheden, leidinggevenden en omgang met klanten. We bieden naast werkervaring ook al jaren examentraining want een ideale start op de arbeidsmarkt bereik je met werkervaring én een diploma op zak.” 

Eindexamenkandidaten die bij Albert Heijn werken kunnen gratis gebruik maken van examentraining via OnlineSlagen. En als je in de bovenbouw zit, kun je sinds dit jaar ook gebruik maken van online huiswerkbegeleiding. Collega’s zijn enthousiast over de trainingen, zij beoordelen de training met een 4,6 op een schaal van één op vijf. Zij stelden met name over de exacte vakken - wiskunde, scheikunde en natuurkunde vragen in totaal in bijna 7.000 chatsessies.  

Ik vond het erg prettig om mee te werken, voornamelijk omdat je zelf de methode kon kiezen, zodat die leek op de methode van school. Dat stelde me heel gerust. Het heeft mij heel erg geholpen met de laatste lastige dingen, maar het heeft me vooral geholpen mijn zenuwen in bedwang te houden!” 
Sanne, Albert Heijn Mijdrecht
Ik vond de examentrainingen ideaal! Ik heb er veel gebruik van gemaakt en het heeft me erg geholpen met het begrijpen van bijvoorbeeld natuurkunde.”  
Debora, Albert Heijn Amersfoort

Albert Heijn wenst iedereen die examen doet in het tweede tijdvak of een herexamen heeft heel veel succes.