Albert Heijn Gerookte Zalm 25% minder zout wint Gezonde Innovatie Award
De Albert Heijn Gerookte Zalm met 25% minder zout is eerste geworden bij de prijs van de vakjury bij de Gezonde Innovatie Awards. De gerookte zalm werd unaniem als winnaar gekozen omdat het product een sterke bijdrage levert aan de bewustwording op gezondheid en de gezondere keuze, aldus de jury. De gerookte zalm met minder zout viel eerder al in de prijzen bij de ‘beste product van het jaar’ verkiezing.
De prijs is een mooie bevestiging van de stappen die Albert Heijn zet om producten te verbeteren en om de gezondere keuze makkelijker te maken. Albert Heijn zoekt continu naar manieren aan om de hoeveelheid suiker, zout en verzadigd vet te verminderen en de hoeveelheid vezels te verhogen. Dit past bij de ambitie om ervoor te zorgen dat een gezondere leefstijl binnen het bereik komt van iedereen.
De Gezonde Innovatie Awards, georganiseerd door Foodlog en Foodpersonality, zijn een complimentenprijs voor producten en initiatieven die bijdragen aan een gezonder eetpatroon.
