Zaandam,
17
november
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Albert Heijn introduceert Allerhande Kerst Box

Zaandam, 17 november 2015 - Kerst wordt dit jaar bij Albert Heijn een feest om nooit te vergeten. Naast een speciaal assortiment voor de feestdagen, het Allerhande kerstnummer en het Kerstfestival, komt Albert Heijn dit jaar met de Allerhande Kerst Box. In deze dinerbox vind je een heerlijk 4-gangen kerstdiner voor 4 personen. De gerechten zijn ontwikkeld door het culinaire Foodteam van Allerhande. De box is vanaf donderdag 26 november te bestellen op ah.nl.

Wat eten we met kerst?

Ieder jaar is het weer een puzzel: 'wat eten we met kerst ?'. Speciaal voor klanten die zich daar dit jaar geen zorgen over willen maken, introduceert Albert Heijn de Allerhande Kerst Box. De box bevat alle ingrediënten en recepten voor een heerlijk 4-gangen diner voor 4 personen. Met als voorgerecht een visplateau met homemade pickle en salade. Als tussengerecht een paddenstoelenbouillon met shiitakes & omeletreepjes. Het hoofdgerecht is een prachtige eendenborst met saus van pruimen & steranijs, geroosterde aardappel en groenten. Als dessert staat een heerlijke triffle met meringue, mango en passievrucht op het menu. De gerechten zijn eenvoudig te bereiden aan de hand van Allerhande receptenkaarten.

De Allerhande Kerst Box kost € 69,- en is vanaf donderdag 26 november bestelbaar via ah.nl/kerstbox. De voorraad is beperkt, dus op=op. De Kerst Box wordt alleen op 23 en 24 december a.s. gratis thuisbezorgd of is op dezelfde dagen op te halen in één van de ruim 900 Albert Heijn winkels in Nederland of bij een gekozen Pick Up Point.

Nu al reserveren bij onze meesterslager

Voor klanten die liever zelf hun favoriete recept maken, biedt Albert Heijn ook dit jaar een extra service. Onze meesterslagers selecteerden speciaal voor Kerst zevenentwintig bijzondere vleesproducten zoals runder côte du boeuf, patrijs en lamsbout. Het speciale assortiment is vanaf vandaag zichtbaar op ah.nl/meesterslager en vanaf 26 november a.s. bestelbaar. De bestelling wordt alleen op 23 en 24 december thuisbezorgd of kan op deze dagen kosteloos worden opgehaald bij een winkel of Pick Up Point.

Persfoto