Zaandam,
09
maart
2017
|
11:38
Europe/Amsterdam

Albert Heijn introduceert verse soepen, pastasauzen en curry’s gemaakt van pure ingrediënten

Als onderdeel van een gezond voedingspatroon is het advies om 250 gram groente per dag te eten. Dat is een flinke hoeveelheid groente en dan is het wel zo fijn om te kunnen variëren! Vanaf vandaag zijn er bij Albert Heijn nieuwe verse soepen, pastasauzen en curry’s verkrijgbaar, uitsluitend gemaakt van groenten, kruiden en specerijen.

Onze klanten zoeken steeds vaker naar gezonde, verse en makkelijke producten gemaakt van pure ingrediënten. De nieuwe sauzen en soepen zitten boordevol groenten en kruiden, en vormen een goede aanvulling op een groenterijke maaltijd. Ook combineren ze perfect met andere verse ingrediënten. Door de vele variatie in smaken is er keuze voor iedereen.

In totaal staan er vanaf deze week 6 nieuwe verse soepen, waaronder een soep met spinazie, venkel en dragon en 8 verse pastasauzen en curry’s, zoals Tikka Masala, in het schap. Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige geur- en smaakstoffen. De kans is groot dat je met deze verse producten sneller aan je dagelijkse hoeveelheid groente komt.

 

Pasta en curry

De verse pastasauzen en curry’s kun je combineren met andere groenten en vlees, vis of vegaproducten. Per verpakking kan er een maaltijd worden klaargemaakt voor 3 tot 4 personen. Pasta- en curryliefhebbers kunnen voor een verse, snelle maaltijd kiezen uit de volgende smaken:

AH Verse pastasaus tomaat, olijf

AH Verse pastasaus gele paprika, gegrilde groente

AH Verse pastasaus rode paprika, gedroogde tomaat

AH Verse pastasaus pompoen, chili

AH Verse curry rode paprika 

AH Verse curry spinazie courgette 

AH Verse curry tikka masala maïs, gele paprika 

AH Verse curry bloemkool 

Soepen

De soepen zijn gemaakt van groenten, kruiden en specerijen. Het is een kwestie van opwarmen en serveren. De soepen zitten boordevol groenten, dus extra toevoegingen zijn niet nodig. Iedere verpakking bevat 2 tot 3 porties. De soepen zijn verkrijgbaar in zes varianten:

AH Verse soep rode linzen, pompoen, kokos

AH Verse soep zoete aardappel, koriander

AH Verse soep courgette, erwten, munt

AH Verse soep gegrilde tomaat, basilicum

AH Verse soep gegrilde paprika, tomaat

AH Verse soep spinazie, venkel, dragon

Verkrijgbaarheid

De verse soepen, pastasauzen en curry’s zijn vanaf deze week te vinden in het schap met gesneden verse groenten in alle winkels van Albert Heijn. De prijs van de curry’s en pastasauzen is € 2,99 (voor 3 à 4 porties) en de soepen € 3,49 (voor 2 à 3 porties).