Zaandam,
27
oktober
2016
|
14:17
Europe/Amsterdam

Albert Heijn introduceert warme maaltijdsalades voor koude, winterse dagen

Nederlanders eten in de zomer graag lichte en frisse maaltijden. Maaltijdsalades zijn in deze tijd van het jaar daarom erg populair. De populariteit van koude maaltijden loopt echter terug zodra de temperaturen buiten dalen, terwijl de behoefte aan lekker, gezond en gemakkelijk eten blijft. Dat blijkt uit consumentenonderzoek van Albert Heijn. De supermarktketen helpt haar klanten graag om gezondere keuzes te maken en salades horen zeker in dit rijtje thuis, ook als het buiten kouder wordt. Daarom hebben de culinaire experts van Albert Heijn gezocht naar salades waar mensen ook in de koude maanden graag van genieten. Door de toevoeging van enkele warme ingrediënten zijn de maaltijdsalades niet alleen licht en gezond, maar ook verwarmend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Warm, smaakvol en gezond en snel klaar

De warme maaltijdsalades van Albert Heijn zijn smaakvol, vers en snel klaar. Naast sla en groenten, bevat iedere salade twee ingrediënten - zoals aardappeltjes, groenten en vlees - in een apart inzetbakje. Deze moeten ongeveer vijf minuten verwarmd worden in een pan met een beetje olie. Dat zorgt niet alleen voor een warm gerecht, maar ook voor een intensievere smaakbeleving. De warme maaltijdsalades zijn er in drie varianten:

  • Provençaalse groenten met aardappelwedges en vinaigrette naturel

  • Griekse kipgyros met aardappelwedges en tzatzikidressing

  • Italiaanse worstjes met aardappelwedges en witte wijnazijn vinaigrette

Makkelijke maaltijden voor heel Nederland

Albert Heijn maakt het consumenten makkelijk om snel veel groenten te eten met het uitgebreide aanbod kant-en-klaar maaltijden. In dit schap kunnen Nederlanders onder andere terecht voor de ‘Vers uit eigen keuken’ range met Italiaanse en Aziatische maaltijden en stamppotten, verse pizza’s, noodlesoepen en diverse (maaltijd)salades. Deze maaltijden voldoen aan strenge eisen voor natrium en verzadigd vet, bevatten verse groenten en op de verpakking staan portie-adviezen waar nodig. Daarmee biedt Albert Heijn zeer diverse gezonde en makkelijke maaltijden. De warme maaltijdsalades zijn de laatste verrijking van het assortiment en bieden consumenten drie nieuwe groenterijke varianten om het hele jaar van te genieten.

Verkrijgbaarheid

De nieuwe warme salades zijn te vinden bij de reguliere maaltijdsalades in het koelschap en verkrijgbaar vanaf € 4,79 bij Albert Heijn.