Zaandam,
24
november
2019
|
12:00
Europe/Amsterdam

Albert Heijn-klanten sparen voor eigen winterdorp

45 Hollandse miniaturen om te verzamelen en te bewaren

Samenvatting

December is van oudsher de maand waarin gezellig samen zijn, lekker eten en drinken én je huis gezellig maken centraal staan. Met de nieuwe Winterdorp-spaaractie van Albert Heijn kunnen klanten de magische sfeer van de feestdagen nu al in huis halen.

Besneeuwde huisjes en winkeltjes, een molen, een koek & zopie-tent, schaatsers en kinderen op een slee; een greep uit de 45 miniaturen om een echt Hollands winterdorp mee te bouwen. Dat is leuk voor onder de kerstboom, maar ook op een feestelijk gedekte tafel of in de vensterbank.

Bewaardoos
Het Albert Heijn Winterdorp komt extra tot leven op de speciale verzamelplaat. Met een set led-lampjes brandt in ieder huisje licht. In de speciale bewaardoos blijven alle huisjes mooi en kunnen klanten ook de komende jaren blijven genieten van het Winterdorp.

De spaaractie loopt van 25 november tot en met 24 december, zo lang de voorraad strekt. Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvangen klanten een gratis Winterdorp-mini. De bewaardoos kost 2,99 euro, de verzamelplaat 0,49 euro en een set lampjes 1,59 euro.