Zaandam,
18
april
2018
|
21:28
Europe/Amsterdam

Albert Heijn opent 250m2 supermarkt

Het is alsof je de deur van de koelkast opent om te kijken waar je trek in hebt bij de nieuwe Albert Heijn die woensdag 18 april geopend is. De winkel van 250 m2 sluit naadloos aan bij de trend van clockless eating: op elk moment haal je wat je nodig hebt. Ideaal voor het toenemend aantal bewoners en bedrijven van de creatieve hotspot van Eindhoven: Het Veem op Strijp-S.

Klanten gaan vaker ongepland naar de winkel. Zeker de jongere generaties halen gewoon iets als ze er zin in hebben, vaak meerdere keren per dag. ‘s Ochtends een ontbijtje met een cappuccino, ‘s middags een verse lunch-salade of sushi, een tussendoortje voor een onverwachte borrel en misschien later op de dag ook iets voor het avondeten, afhankelijk van de plannen voor die avond.

Klein maar Albert Heijn-fijn
De nieuwe Albert Heijn speelt in op deze ontwikkeling. De kleine winkel is verrassend compleet: je kunt er alles vinden wat je op elk moment nodig hebt. Van een vers ontbijtje en je favoriete thaise saus voor het avondeten tot toiletpapier en vershoudfolie. Alle dranken zijn alvast gekoeld zodat ze meteen lekker koud gedronken kunnen worden. De winkel wordt ‘omarmd’ door veel hout en groen en past daarmee perfect in de sfeer van de vershal. De neonletters bij de entree doen herinneren aan de geschiedenis van de hal waar voorheen Philips gevestigd was.

De openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag van 8.00-20.00 uur en zondag van 12.00 tot 20.00 uur.

Albert Heijn innoveert continu op het gebied van format en duurzaamheid in nieuwe en bestaande winkels. Vorig jaar werden bijna 50 winkels voorzien van vernieuwingen op het gebied van format en duurzaamheid.