Zaandam,
18
januari
2017
|
12:21
Europe/Amsterdam

Albert Heijn organiseert Code Camp voor 150 medewerkers

Albert Heijn organiseert volgende maand een Code Camp, een bijeenkomst waar 150 medewerkers uit de winkels en de distributiecentra kunnen leren programmeren.

 

Tijdens de Code Camp leren medewerkers in één dag de basis van het programmeren. Zij krijgen te zien zien wat je allemaal kunt met coderen en programmeren en welke talen er zijn. Vervolgens gaan ze met behulp van opdrachten zelf aan de slag, bijvoorbeeld met het maken van een game. In de maand na de Code Camp krijgen de medewerkers toegang tot een online omgeving waar ze verder kunnen oefenen en nog meer kunnen leren over coderen en de verschillende toepassingen.

Code Camp is een mooie manier om te kijken wat medewerkers van coderen vinden, of ze enthousiast zijn en geïnspireerd raken en zich misschien wel verder willen ontwikkelen. De digitale wereld ontwikkelt zich razendsnel, medewerkers met kennis over en ervaring met coderen zijn onmisbaar nu en in de toekomst.

De Code Camp is geïnitieerd door de Gerrit-JanHeijn Foundation, een stichting die zich inzet voor de belangen van Albert Heijn-medewerkers en hun gezinnen en wordt georganiseerd in samenwerking met Code Avengers (https://www.codeavengers.com/)