Zaandam,
31
maart
2020
|
16:00
Europe/Amsterdam

Albert Heijn: Pasen anders dan andere jaren

Woensdag start Albert Heijn met zijn campagne voor Pasen. Pasen is dit jaar anders dan andere jaren. Juist nu doen we allemaal extra ons best om er thuis toch mooie dagen van te maken. Albert Heijn heeft ook dit jaar volop keuze uit lekkere producten, en als extraatje ouderwets leuke paasplacemats voor het hele gezin.

Op bezoek bij familie of lekker naar buiten met z’n allen is er dit jaar helaas niet bij. We zijn meer thuis en maken er samen het beste van. Daarom is er in de tv-commercial geen grote feestelijk gedekte tafel voor de hele familie te zien. Paastradities gaan gelukkig niet helemaal verloren: er is toch een paasontbijtje bij supermarktmanager Ilse thuis. En omdat het veiliger is als oma niet langskomt, videobelt Tommy gezellig met haar. Want juist nu is contact met elkaar houden belangrijk.

Albert Heijn komt dit jaar met een speciale paasplacemat met spelletjes, puzzels en knutselopdrachten. Deze is gratis mee te nemen in alle winkels of te downloaden op ah.nl/paasspelletjes.

In de winkels van Albert Heijn is de communicatie over Pasen de komende weken verder bescheiden. In deze drukke periode ligt prioriteit bij veilig werken en veilig boodschappen doen.