Zaandam,
08
februari
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

Albert Heijn to go Amsterdam Amstel beste van Nederland

Het is feest bij de Albert Heijn to go op het Amstelstation in Amsterdam want deze winkel werd afgelopen weekend tijdens de zinderende finale van de jaarlijkse winkelwedstrijd uitgeroepen tot de beste Albert Heijn to go winkel van Nederland. Winkelmanager Suresh Balak: "Wij zijn ontzettend blij en trots en vieren deze prijs vandaag met onze klanten".

Ruim 60 Albert Heijn to go's gingen het afgelopen jaar met elkaar de strijd aan voor de felbegeerde titel 'Beste Albert Heijn to go van Nederland'. De winkels werden bezocht door mystery guests en een vakjury beoordeelde de winkels onder andere op omzet en klantwaardering.

'Albert Heijn to go Amsterdam Amstel scoorde het hoogste op alle onderdelen', aldus Fred Otte, district manager Noord-West. "De winkel heeft een geweldig team, een topmanager en de winkel staat er altijd strak bij. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Amsterdam Amstel is gewoon de beste én de gezelligste."

Albert Heijn to go station Heerenveen haalde de tweede plaats en Albert Heijn to go Amersfoort werd derde. Fred Otte: "Het is fantastisch te zien dat alle winnende winkels ruim boven 9 scoren op een schaal van 10. We zijn enorm trots dat we iedere dag met deze topteams mogen werken."

Persfoto