Zaandam,
08
maart
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

Albert Heijn to go en BP starten proef op zes tankstations

Breed assortiment van verse en gezondere etenswaren voor onderweg en thuis

Albert Heijn to go en BP gaan samenwerken om het aanbod van vers en gezonder eten en drinken bij tankstations in Nederland uit te breiden. De twee partijen hebben hiertoe een overeenkomst gesloten voor een proef met een Albert Heijn to go winkel op zes BP tankstations verspreid over het land. Het is de planning om de eerste winkel in het najaar van 2016 te openen. Het gaat hier om een exclusieve relatie voor de tankstation branche in Nederland voor de proefperiode.

Klanten vinden vanaf het najaar bij zes BP tankstations in Nederland een volwaardige Albert Heijn to go winkel met een breed aanbod van vers eten en drinken voor onderweg én de vergeten boodschap voor thuis. De formule en het assortiment worden toegespitst op de wensen van de weggebruiker.

BP haalt met Albert Heijn to go een bewezen succesvolle retailformule in huis. Ruben Beens, verantwoordelijk voor de retailactiviteiten van BP in Nederland: "Wij weten dat onze klanten steeds vaker etenswaren voor directe en latere consumptie in onze shops kopen. Hier spelen wij op in door samen met Albert Heijn to go een gevarieerd aanbod te creëren om aan deze groeiende behoefte te voldoen. Albert Heijn to go is in dit segment de marktleider en heeft een goede reputatie op het gebied van product-innovatie met een continu wisselend aanbod van lekkere en gezondere etenswaren voor onderweg en thuis."

Jan-Willem Dockheer, general manager Albert Heijn to go: "Bij de BP tankstations komen dagelijks veel automobilisten bijtanken. De samenwerking met BP biedt ons de kans om al deze klanten straks op elk moment van de dag goed en lekker eten te bieden. Zij zullen naast het vertrouwde assortiment ook producten zien die nu nog niet bij tankstations te vinden zijn, zoals quinoasalade, verse groentesappen en water met verse munt en framboos."

De zes BP tankstations waar vanaf het najaar 2016 een Albert Heijn to go komt, zijn:

  • BP De Vink, langs de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel
  • BP Coentunnel, langs de A8 bij Oostzaan
  • BP Ypenburg, Laan van Hoornwijck, Rijswijk
  • BP Koerhuis, Zutphenseweg, Deventer
  • BP Nieuwe Hemweg, Nieuwe Hemweg, Amsterdam
  • BP De Kroon, langs de A27 bij Nieuwegein

Bijgaande beelden zijn rechtenvrij te gebruiken: