25
maart
2022
|
08:55
Europe/Amsterdam

Albert Heijn voor vierde keer favoriete werkgever onder scholieren en studenten

Samenvatting

Albert Heijn is voor de vierde keer op rij door scholieren en studenten verkozen tot favoriete werkgever voor een bijbaan. Net als in 2020 stond de supermarkt in 2021 op de eerste plek in het onderzoek van Intelligence Group, waarin scholieren en studenten werd gevraagd bij welke organisatie zij het liefst een bijbaan willen. 

Veel jongeren doen bij Albert Heijn hun eerste werkervaring op, één op de vijf Nederlanders is ooit begonnen met werken bij Albert Heijn. De supermarkt biedt bijbaners werkervaring naast hun tijd op school of studie en een ideale start op de arbeidsmarkt. Zo kunnen scholieren bijvoorbeeld gebruik maken van gratis online (eind)examentraining en kunnen zij ook diverse leer-werktrajecten volgen zoals HBO-duaal en BBL-opleidingen.  

Edward Both, directeur HR bij Albert Heijn: “We zijn trots op al onze bijbaners en zijn ontzettend blij met deze erkenning. Deze collega’s leveren een grote bijdrage voor onze klanten en het is dan ook belangrijk dat zij bij ons vinden wat ze zoeken: een betekenisvolle baan in een fijne werkomgeving waar je jezelf kan zijn en volop doorgroeimogelijkheden hebt."