30
juni
2022
|
12:09
Europe/Amsterdam

Albert Heijn-winkels feestelijk geopend

Vernieuwde winkels in onder andere Leidschendam en op Schiphol

Samenvatting

Deze week opende Albert Heijn zes gloednieuwe winkels. Samen met onze leveranciers en bouwpartners (her)openen we elke week nieuwe winkels waar onze klanten volop genieten van de lekkerste ontwikkelingen op het gebied van vers, gemak en gezond. Deze week was extra speciaal met onder andere de opening van de nieuwe winkels in Leidschendam en op Schiphol. 

Albert Heijn XL Leidschendam
De Albert Heijn XL in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam is na een flinke verbouwing weer open. De winkel is de derde winkel met het allernieuwste XL-concept die Albert Heijn opent in korte tijd. Na de recente make-over van het winkelcentrum is dit een mooi moment klanten kennis te laten maken met 3500m2 vol vers en gemak. 

Klanten vinden er de Allerhande Keuken met Babacous, een sushibar met als extra Aziatisch streetfood en een uitgebreid vega(n)eiland. Bovendien kunnen klanten een groot deel van de boodschappen verpakkingsvrij doen en genieten van het grootste assortiment biologisch en glutenvrij. Ook zijn er andere concepten zoals de pakketkluis-samenwerking met bol.com en Budbee, het Bakery Café en de grootste bloemenafdeling van Nederland. 

Albert Heijn Schiphol
Ook de supermarkt aan de Aankomstpassage 36 op Schiphol is vernieuwd. De winkel is uitgebreid met ca. 60 m2 door de hoek toe te voegen waar voorheen Gall & Gall gevestigd was. In de drukste winkel van Nederland is onder andere meer ruimte gemaakt voor de bakkerij, de sushibar is vergroot en het kaas-assortiment heeft een prominente plek gekregen. Ook zijn er diverse sappen en gekoeld fruit en met maar liefst 24 zelfscankassa’s gaat afrekenen nog sneller: ideaal voor de reiziger.

Meer nieuwe winkels
In totaal zijn er deze week 6 nieuwe winkels geopend. Franchisers Hans Geveling en Jan Bun openden een compleet nieuwe winkel in Amersfoort en ook over de grens maken we beter eten bereikbaar voor nieuwe klanten. Daar opende Jean-Paul Fraeyman de 72e Belgische Albert Heijn in Oudenaarde. Ten slotte opende Albert Heijn 2 AH to go’s bij bp's in Leeuwarden en Amsterdam.