13
juni
2018
|
11:44
Europe/Amsterdam

Albert Heijn-winkels vieren feest met geslaagde eindexamenkandidaten

Vandaag krijgen duizenden eindexamenkandidaten te horen of ze geslaagd zijn. Een belangrijk moment dat honderden Albert Heijn-winkels door het hele land graag vieren met collega’s en klanten.

Met werkervaring én een diploma op zak heb je een ideale start op de arbeidsmarkt. Daar helpt Albert Heijn graag bij. Daarom konden medewerkers uit de winkels gratis online examentrainingen volgen. Zo’n 3.500 van hen maakten hier gebruik van. De meest gekozen vakken waren wiskunde, economie en Engels. Nu de eindexamens voorbij zijn, is het tijd om feest te vieren. Ook daar levert Albert Heijn graag een bijdrage aan.

Geslaagd!
Albert Heijn zet geslaagde eindexamenkandidaten in het zonnetje. Vanaf vandaag zijn in een groot aantal winkels gratis posters verkrijgbaar die klanten thuis voor het raam kunnen hangen om aan de buurt te laten zien dat zij iets te vieren hebben. Ook maken zij kans op één minuut gratis winkelen, wat goed uitkomt als je thuis een eindexamenfeest wilt geven. Klanten kunnen meedoen aan deze winactie door een leuke, feestelijke “Geslaagd!” foto te maken en deze op instagram of twitter te plaatsen met #AHGeslaagd. Om de feestvreugde verder te verhogen is dit jaar een AH Geslaagd Snapchatfilter ontwikkeld die klanten en collega’s uit de winkel kunnen gebruiken met de app Snapchat.

Feestje in de winkel
Honderden Albert Heijn-winkels geven de komende weken een eindexamenfeestje in de winkel voor medewerkers en klanten. Met lekkere hapjes en drankjes en de speciale ‘AH photobooth’ waar iedereen een feestelijke foto van zichzelf kan maken om te delen met vrienden.

Werken en leren bij Albert Heijn
Met ruim 950 winkels en in totaal zo'n 100.000 medewerkers biedt Albert Heijn niet alleen werkervaring. De supermarkt investeert ook in de persoonlijke ontwikkeling van jonge, talentvolle medewerkers met verschillende initiatieven zoals summercamps, waar medewerkers aan de hand van verschillende workshops, sportieve activiteiten, creatieve oefeningen en gesprekken hun persoonlijke visie uitwerken. Albert Heijn ondersteunt waar mogelijk ook de schoolcarrière van medewerkers met stages en leerwerktrajecten.