Zaandam,
04
februari
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Albert Heijn zet in op beleving met nieuwste XL in Eindhoven

Zaandam, 4 februari 2015 - Om 14.00 uur vanmiddag opende Albert Heijn aan de Limburglaan in Eindhoven zijn nieuwste aanwinst: de vernieuwde Albert Heijn XL. Een compleet nieuwe winkel waar eigentijds, gemakkelijk en betaalbaar boodschappen doen centraal staan. Een bezoek aan deze winkel is voor klanten een échte belevenis. Met een gezellig marktplein, heel veel nieuwe producten, nieuwe versafdelingen en een team gastvrije en vakkundige medewerkers, die zowel persoonlijk als digitaal bereikbaar zijn voor klanten. De vernieuwde XL is de meest energiezuinige supermarkt van Albert Heijn in Nederland.

Nieuwe afdelingen en producten

In de nieuwste XL van Nederland introduceert Albert Heijn veel nieuwe afdelingen met vers in de hoofdrol. Zo is er een Allerhande-keuken waar koks elke dag verse maaltijden bereiden op basis van Allerhande en het seizoen. Bij de Pizzabakker kun je kiezen uit tien varianten ambachtelijke, vers belegde pizza's, die ter plekke gebakken worden in een steenoven. Op de nieuwe broodafdeling wordt het brood ter plekke gerezen en de kaasafdeling is geheel vernieuwd o.a. met uitschepkazen en een rijpingskast. Voor de dagelijkse portie vitaminen worden in de Sap & Salade-bar de hele dag door verse sappen, smoothies en salades gemaakt. Daarnaast worden klanten in deze nieuwste Albert Heijn XL verrast met heel veel nieuwe producten. Medewerkers van deze winkel zijn extra getraind om klanten optimaal te kunnen adviseren over al het nieuws dat deze winkel biedt. Zelfs met behulp van iPads op de koffietafel kunnen klanten een medewerker oproepen om persoonlijk mee in gesprek te gaan.

Alles onder één energiezuinig dak

De nieuwste Albert Heijn XL speelt in op elke klantbehoefte en biedt alles onder één dak en meer. Een volledige supermarkt én een Pick Up Point voor wie liever online bestelt. En voor klanten die alle tijd hebben, staat de winkel bol van inspiratie voor een boodschappentrip die je zintuigen prikkelt. Klanten komen in de nieuwe XL binnen via het gezellige marktplein waar lokale leveranciers hun waar verkopen. In de nieuwe koffiebar kan genoten worden van een kopje vers bereide koffie of van één van de verse producten uit de winkel, zoals een gezonde lunch of een zoete lekkernij. De nieuwe winkel is gebouwd met duurzame materialen en wekt met 1.200 zonnepanelen op het dak straks 174MWh groene energie op. De Gall & Gall op het marktplein is één van de grootste van Nederland en biedt alle inspiratie voor een lekker glas en een mooi cadeau.

Albert Heijn directeur winkels & logistiek Cees van Vliet, wethouder van de gemeente Eindhoven Bianca van Kaathoven en supermarktmanager Bert van Brakel openden vandaag met een krachtige klap op de lichtknop de nieuwe winkel. Daarna namen medewerkers al zingend en dansend klanten over de blauwe loper mee naar binnen.

Volop in beweging

De wensen van onze klanten veranderen continu. Daarom blijft Albert Heijn volop in beweging. In 2015 gaan we verder met het introduceren van vernieuwingen op het gebied van gemak, beleving en assortiment. Hiermee wil Albert Heijn een positieve bijdrage blijven leveren aan het dagelijks leven van klanten.

Bekijk hier een totaaloverzicht van alle vernieuwingen in deze winkel.

Op www.presslink.nl/AHXL vindt u verschillende foto's van de winkel, deze zijn rechtenvrij te gebruiken.