Zaandam,
14
augustus
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Allerhande introduceert maaltijdbox

Zaandam, 14 augustus 2015 - Het vertrouwde en door klanten graag gelezen Albert Heijn-kookmagazine Allerhande introduceert binnenkort een maaltijdbox met wekelijks wisselende recepten en ingrediënten voor drie maaltijden. De recepten zijn door het Allerhande food team samengesteld en uitgebreid getest zodat ze lekker zijn voor jong en oud. Met de box zetten klanten binnen 30 minuten een lekkere en gevarieerde maaltijd op tafel. Albert Heijn bezorgt de Allerhande Box gratis thuis, los of inclusief de overige online bestelde boodschappen. Zo maakt Albert Heijn online boodschappen doen toegankelijker en kunnen klanten zorgeloos en moeiteloos vers en gevarieerd koken.

Wat eten we vandaag?

Ieder dag weer puzzelt heel Nederland met de vraag 'Wat eten we vandaag?'. Het is ook de vraag waar Allerhande zich al ruim zestig jaar mee bezig houdt. Met inspiratie en heel veel lekkere, gezonde en gemakkelijk te maken recepten helpt Allerhande Nederland om iedere dag een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Consumenten willen dat de avondmaaltijd lekker en gezond is, maar ook dat de maaltijd snel - liefst binnen een half uur - op tafel staat. Dat wordt dagelijks als een behoorlijke uitdaging beschouwd, vooral door gezinnen met kinderen. De hulp die Allerhande biedt, wordt gretig gebruikt: iedere dag raadplegen gemiddeld zo'n 100.000 bezoekers een recept in de online receptendatabase van ruim 14.000 recepten.

Online gemak

In 1994 werd de allereerste online boodschappenbestelling geplaatst bij Albert Heijn en vandaag de dag worden de boodschappen in nagenoeg heel Nederland thuisbezorgd. Steeds meer klanten ontdekken de voordelen van online boodschappen bestellen en zijn zeer tevreden over het online assortiment van 27.000 producten en de ruime keuze in thuisbezorgtijden die Albert Heijn biedt. Met de introductie van de Allerhande maaltijdbox die los of samen met alle andere online bestelde boodschappen gratis thuisbezorgd wordt, maakt Albert Heijn het leven nog makkelijker.

Allerhande Box

In de Allerhande Box treffen klanten iedere week alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden aan voor drie lekkere, gevarieerde Allerhande-recepten. De gerechten worden door het Allerhande food team samengesteld en uitgebreid getest zodat ze lekker zijn voor jong en oud. Alle recepten zijn binnen 30 minuten klaar. De inhoud van de box varieert wekelijks: elke week zit er in ieder geval een vlees- en een gevogeltegerecht in de box, gecombineerd met vis- of vegetarische recepten. De allereerste box bevat recepten voor een Mediterrane ratatouille met kip, rijst en granen, Roerbaknoedels met broccoli, mango en kibbeling en een Maaltijd caesarsalade van romainesla met aardappel en ei. De box is er in een 2- en 4-persoonsvariant en kost respectievelijk €35 of €49. De box is binnenkort los of samen met alle andere boodschappen op ah.nl/allerhandebox te bestellen om zonder bezorgkosten op een moment naar keuze thuis te laten bezorgen of af te halen bij een Pick Up Point.

Persfoto's