Zaandam,
18
maart
2019
|
11:43
Europe/Amsterdam

Allerhande lanceert eerste kookboek 'Vol Smaak'

Vanaf vandaag verkoopt Albert Heijn het kookboek ‘Vol Smaak’ van Allerhande. Het kookboek telt 135 toegankelijke gerechten en biedt hulp en verleiding om op basis van verse ingrediënten te (leren) koken. Verse producten staan telkens in de hoofdrol. Er is stap- voor-stap hulp in receptuur en kooktechnieken worden uitgelegd. Oplage 75.000 exemplaren, prijs € 9,95.

Allerhande is het platform voor dagelijkse kookinspiratie op de site en in het magazine. En nu wordt daar een eerste eigen kookboek aan toegevoegd.

Het Allerhande kookboek verleidt tot (leren) koken met verse ingrediënten. In ‘Vol Smaak’ staan veel verschillende recepten. Klassiekers als een Waldorfsalade (met pulled chicken) en een chili con carne (met bieflappen) of een gestoofde rodekool. Maar ook uitdagende recepten als een spaghetti met boerenkool en braadworst, meatloaf, Thaise tom kha kai, ’zelf kipnuggets maken’, een maaltijdsalade met gegrilde witte tonijnsteak, ovenschotel met zeevruchten, peren-tarte tatin of ijsbergstamppot met paprika en falafel. Met verse groente als basis staan in het boek ook tientallen vegetarische gerechten.

Het 363 pagina’s tellende kookboek met 135 recepten en prachtige foodfotografie, achtergrondinformatie over de basisingrediënten, tips bij de recepten en handige uitleg van technieken is verkrijgbaar in alle Albert Heijn-winkels en op ah.nl.