Maastricht/Zaandam,
09
mei
2019
|
08:00
Europe/Amsterdam

Artin van Ginkel van Albert Heijn is Supermarktmanager van het Jaar

Ahold Delhaize Leadership Awards 2019

Samenvatting

Artin van Ginkel van Albert Heijn aan de Scharnerweg in Maastricht is uitgeroepen tot wereldwijde Supermarktmanager van het Jaar tijdens de uitreiking van de Ahold Delhaize Leadership Awards 2019. Met de awards beloont Ahold Delhaize, het moederbedrijf van Albert Heijn en actief in meer dan tien landen, jaarlijks de meest opmerkelijke prestaties en initiatieven bij haar supermarkten wereldwijd. In totaal heeft Ahold Delhaize ruim 6.500 winkels in de Verenigde Staten, Europa en zelfs Indonesië. Het is een hele prestatie dat Artin is gekozen tot beste supermarktmanager van al die winkels

Volgens CEO Marit van Egmond van Albert Heijn ontvangt Artin de prijs vanwege zijn vernieuwende manier van leidinggeven aan het team: “Artin is een uitblinker, of het nu gaat om het verbinden, coachen en motiveren van zijn team of het proberen van nieuwe manieren van werken. Met altijd één focus: onze klant."

Artin creëert een supermarkt waar klanten prettig kunnen winkelen en waar medewerkers graag willen werken, vindt de jury. Zijn Albert Heijn staat in Maastricht bovendien bekend als goede buur, mede dankzij de vele speciale evenementen en inzamelingsacties.