15
september
2022
|
11:35
Europe/Amsterdam

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Duyvis Borrelnoten Provencale 125 gram

PepsiCo Nederland BV neemt de voorzorgsmaatregel om een beperkte hoeveelheid van Duyvis Borrelnoten Provençale 125g verpakkingen uit de markt te halen omdat deze allergenen kunnen bevatten die niet in de ingrediëntenlijst worden vermeld: amandelen en cashewnoten. 

Dit product bevat noten, die niet vermeld staan in de ingrediëntenlijst. Dit kan een risico vormen voor mensen met een allergie voor amandelen en cashewnoten. 

Duyvis Borrelnoten Provençale producten met een andere THT-code en/of een ander grammage vormen geen risico. Dit product is veilig voor mensen zonder allergie voor noten, maar kan over een smaakafwijking beschikken. Let op: er vallen geen andere Duyvis producten onder deze terugroepactie.

Deze terugroepactie is het gevolg van een incidentele productiefout. De kwaliteit en veiligheid van onze producten is van het grootste belang voor ons. PepsiCo Nederland BV neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen getroffen om herhaling te voorkomen. PepsiCo Nederland BV biedt excuses aan voor het eventueel veroorzaakte ongemak. 

Ten minste houdbaar tot (THT):15/04/2023
Batchnummer: 0003607962
Lotnummer: NLZ 010 230
EAN:8710398510822

Klanten met Duyvis Borrelnootjes Provençale met de genoemde lotcode en houdbaarheidsdatum, kunnen contact opnemen met Duyvis
Lotcode