07
augustus
2023
|
19:27
Europe/Amsterdam

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: HEKS’NKAAS Origineel 150 gram

Samenvatting

HEKS’NKAAS® haalt uit voorzorg een selectie van de HEKS’NKAAS® origineel (150 gram) uit de schappen bij Albert Heijn-winkels. Consumenten wordt gevraagd om producten die overeenkomen met de hieronder genoemde omschrijving, afbeelding en houdbaarheidsdatum niet te consumeren bij een allergie voor ei, melk of mosterd. De reden van deze terugroepactie is de mogelijke aanwezigheid van het verkeerde ingrediëntetiket (het product bevat het etiket van HEKS’NKAAS® origineel vegan) waarop de vermeldingen van de allergenen ei en melk niet genoemd worden.

Het gaat om het volgende product:

  • HEKS’NKAAS® origineel (150 gram)
  • Gekocht bij Albert Heijn 
  • Met houdbaarheidsdatum: 23-08-2023 
  • Streepjescode: 8718719176139 
HEKS'NKAAS origineel 150 gram

 

 

 

 

 

 

Alle andere houdbaarheidsdata van de HEKS’NKAAS® origineel van 150 gram en alle andere producten van HEKS’NKAAS® kunnen veilig geconsumeerd worden. 

Consumenten die bovengenoemd product in huis hebben en allergisch zijn voor ei, melk of mosterd wordt geadviseerd dit product niet te consumeren en de volgende actie te ondernemen:

  1. Gooi de inhoud van de verpakking weg.
  2. Stuur een e-mail met een foto van de onderzijde van de verpakking inclusief barcode tezamen met de gegevens van uw bankrekening naar de consumentenservice: consumentenservice.losser@signaturefoods.com. Of per post naar antwoordnummer 7, 7570 VD, Losser, o.v.v. terughaalactie. 

Consumenten ontvangen dan het aankoopbedrag retour. 

HEKS’NKAAS® stelt hoge eisen aan de veiligheid en kwaliteit van haar producten en biedt dan ook haar excuses aan voor dit ongemak. Voor vragen kunnen consumenten contact opnemen met de consumentenservice via het nummer +31 (0) 53 537 3400 (dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur) of via consumentenservice.losser@signaturefoods.com