29
juli
2021
|
12:58
Europe/Amsterdam

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: HEKS’NKAAS Origineel emmer 200 gram

HEKS'NKAAS® haalt uit voorzorg het product HEKS'NKAAS® Origineel emmer 200 gram met houdbaarheidsdata van 28 juli 2021 tot en met 13 augustus 2021 uit de schappen. Bij controle van het ingrediënt johannesbroodpitmeel is een te hoog gehalte van het gewasbeschermingsmiddel ethyleenoxide vastgesteld. Hoewel er geen acuut gevaar is voor de gezondheid verzoekt HEKS'NKAAS® consumenten om dit product niet te consumeren.

Klanten die het betreffende product gekocht hebben met bovengenoemde houdbaarsheidsdata kunnen dit weggooien of terugbrengen naar de winkel. Daar krijgen zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag terug. Een bon is niet nodig.

Andere houdbaarheidsdata van HEKS'NKAAS® Origineel emmer 200 gram, alle andere producten van HEKS'NKAAS® en de andere verpakkingsvarianten (als versbakje 150 gram, tube 115 gram, XL kuip 275g gram) van HEKS'NKAAS® Origineel zijn niet getroffen en kunnen veilig geconsumeerd worden.

HEKS'NKAAS® stelt hoge eisen aan de veiligheid en kwaliteit van haar producten en biedt dan ook haar excuses aan voor dit ongemak. HEKS'NKAAS® geeft aan alle mogelijke maatregelen te nemen om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Voor vragen kunnen consumenten contact opnemen met de HEKS'NKAAS® Consumentenservice via het nummer +31 (0) 53 537 3570 (dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 16:30 uur) of via info@heksnkaas.nl.