26
februari
2021
|
12:18
Europe/Amsterdam

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Little Love Dark Vanilla tablet 65 gram

Samenvatting

Lovechock B.V. heeft besloten de Little Love Dark Vanilla 65 gram (tablet) met houdbaarheidsdatum 06-07-2021 terug te halen uit de winkelschappen. In een steekproef is een verhoogde waarde van caseïne aangetroffen. Caseïne is een stof uit melkeiwitten die bij mensen met een melkeiwitallergie allergische reacties kan veroorzaken.

Het product 'Little Love Dark Vanilla tablet 65 gram' wordt geadverteerd als melkvrij. De gemeten waarde voor caseïne was in de boven genoemde batch te hoog voor deze claim. Het gaat alleen om producten met de houdbaarheidsdatum 06-07-2021. Andere producten van Little Love en Little Love Dark Vanilla met andere houdbaarheidsdata kunnen zonder problemen worden geconsumeerd.

Mensen met een melkeiwitten allergie wordt dringend geadviseerd dit product niet te consumeren.

Klanten die dit artikel (met houdbaarheidsdatum 06-07-2021) hebben gekocht, kunnen deze zonder winkelbon inleveren bij de servicebalie van een Albert Heijn. Daar ontvangen zij het aankoopbedrag retour.

Voor meer informatie (of een vervangend product) kunnen klanten terecht bij Lovechock B.V. via recall@lovechock.com of 020 76 09 100.

Lovechock B.V. biedt haar excuses aan voor het ongemak.