14
juni
2022
|
16:49
Europe/Amsterdam

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Mora Mini’s Rundvleesbitterballen 30 stuks

Samenvatting

Mora heeft besloten om een gedeelte van Mora Mini’s Rundvleesbitterballen uit de markt te halen. Door een fout in de productie zijn Mora Nacho Cheese Bites per ongeluk ingepakt in verpakkingsmateriaal van Mora Mini’s Rundvleesbitterballen. Hierdoor staan de allergenen MELK en GERST (GLUTEN) die verwerkt zijn in Mora Nacho Cheese Bites niet vermeld op de ingrediëntendeclaratie op de verpakking. Bij consumptie door mensen met een melk- of gerst-allergie levert dit een gevaar op voor de gezondheid.

Het gaat om de verpakking Mora Mini’s Rundvleesbitterballen (zie bijgaande afbeelding) met lotcode 214002210 t/m 214002313 en THTdatum 05-2023. De lotcode is vermeld aan de achterzijde van de verpakking. Alle andere Mora Mini’s Rundvleesbitterballenverpakkingen, anders dan de genoemde verpakking, bevatten dit risico niet en kunnen veilig geconsumeerd worden.

Mora adviseert mensen met een melk- en/of gerst-allergie deze producten niet op te eten. Mensen zonder deze allergieën kunnen deze producten zonder problemen veilig eten. Mora verzoekt consumenten die in het bezit zijn van deze verpakking Mora Mini’s Rundvleesbitterballen om de genoemde lotcode uit de verpakking te knippen en deze op te sturen naar Mora onder vermelding van naam, adres, IBAN rekeningnummer en ten naam stelling van deze rekening. Zij ontvangen het aankoopbedrag incl. portokosten terug. 

Het adres is: 
Mora Consumentenservice, Antwoordnummer 65013, 5000 VH Tilburg 

Mora stelt hoge eisen aan de veiligheid en kwaliteit van haar producten en biedt dan ook haar excuses aan voor dit ongemak. Voor vragen kunnen consumenten contact opnemen met de Mora Consumentenservice via *het nummer 0800-2356672 of via info@mora.nl