18
februari
2023
|
12:56
Europe/Amsterdam

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Peijnenburg glutenvrije ontbijtkoek

Peijnenburg ontbijtkoek glutenvrij en Peijnenburg ontbijtkoek parelkandij

Peijnenburg roept twee glutenvrije ontbijtkoeken terug. Deze glutenvrije ontbijtkoeken waren vanaf dinsdag 14 februari mogelijk te koop.

Het gaat om

  • Peijnenburg ontbijtkoek glutenvrij houdbaarheidsdatum 20-04-2023 
    EAN-code 8710397281556 
  • Peijnenburg ontbijtkoek glutenvrij parelkandij houdbaarheidsdatum 04-05-2023 
    EAN-code 8710397131646 
     

Voor de productie van glutenvrije ontbijtkoek wordt maïszetmeel gebruikt. De leverancier van Peijnenburg heeft laten weten dat in de geleverde maïszetmeel mogelijk harde stukjes plastic zitten. Hierdoor kan de glutenvrije ontbijtkoek harde stukjes plastic bevatten. 

Uit voorzorg roept Peijnenburg klanten op de glutenvrij ontbijtkoek met bovenstaande houdbaarheidsdata niet op te eten en weg te gooien. Alle andere producten van Peijnenburg voldoen aan onze kwaliteitscriteria. Die bevatten geen maïszetmeel. 

Geld terug 
Klanten die de glutenvrije ontbijtkoek van de vermelde houdbaarheidsdata in huis hebben krijgen hun geld retour. Hiervoor kunnen klanten een e-mail sturen met naam, rekeningnummer en een foto van de verpakking (van de houdbaarheidsdatum en streepjescode) naar info@peijnenburg.nl. Peijenburg zorgt dan voor terugbetaling van het aankoopbedrag. 

Klanten kunnen naar aanleiding van dit bericht bij vragen contact opnemen met Koninklijke Peijnenburg op telefoonnummer (+31) 0 40 2807777. 

Peijnenburg biedt zijn excuses aan voor het ongemak. 

 


 

Peijnenburg ontbijtkoek samen