Zaandam,
06
januari
2017
|
10:39
Europe/Amsterdam

Beste supermarkt van Nederland opent de beurs

De Amsterdamse beurs van Euronext wordt geopend door Albert Heijn, winnaar van het GfK Kersrapport 2016* en daarmee uitgeroepen tot de beste supermarkt van Nederland. Algemeen directeur Wouter Kolk slaat samen met tien collega’s uit de winkel de gong.

 

Bij zowel het Zomer- als Kerstrapport wordt gekeken naar twee aspecten: prestatie en waardering. Albert Heijn heeft de eerste plek vooral veroverd door goede prestaties op winkeltrouw: van alle supermarktbezoekers voelen de klanten zich het meest thuis bij hun Appie.

Wouter Kolk: “Ik ben heel trots op al onze medewerkers, want dankzij hen zijn we gekozen tot beste supermarkt van Nederland. Daarom vind ik het ontzettend leuk om vandaag de beursgong de luiden met een aantal collega’s uit de mooie Albert Heijn supermarkt op een steenworp afstand van het Beursplein”.

Albert Heijn is onderdeel van het aan Euronext genoteerde Ahold Delhaize.

* Het GfK Kerstrapport wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau GfK in samenwerking met Foodmagazine. Het GfK Zomer/Kerstrapport verschijnt twee keer per jaar en geeft een ranking aan op basis van waardering en prestatie onder de 18 grootste supermarkten in Nederland.