Zaandam,
09
december
2020
|
21:30
Europe/Amsterdam

Brief algemeen directeur Marit van Egmond aan klanten - Alle ingrediënten voor bijzondere feestdagen

Samenvatting

Klanten waarvan het e-mailadres bij Albert Heijn bekend is, kregen deze brief van algemeen directeur Marit van Egmond vandaag per e-mail. 

Beste klant,

December is elk jaar een bijzondere maand en zeker ook in 2020. We vieren dit jaar kerst en oud & nieuw in kleinere gezelschappen, veelal met diners verspreid over meerdere dagen. Natuurlijk wordt het anders, zoals zoveel dit jaar, maar ik kijk er zelf wel naar uit. Ik verheug me op lekker koken en lang tafelen, mooie gesprekken voeren over het nieuwe jaar en stilstaan bij wat er dit jaar is gebeurd en wat er op ons pad is gekomen. Ook in klein gezelschap. Samen eten verbindt, juist met de feestdagen is dat voor mij een belangrijk element. Met een uitgebreid en vers feestassortiment, gezellige accessoires voor in huis en heerlijke recepten op onze website, in de Allerhande en in de app, hebben wij ook dit jaar alle ingrediënten in huis voor een bijzondere december.

Gemakkelijk en gespreid uw boodschappen doen in de drukke feestmaand
Wij zien dat Nederland zich dit jaar eerder voorbereidt op de feestdagen in december. Grote kans dat u uw eerste kerstinkopen al heeft gedaan als u dit leest. Houdbare boodschappen eerder kopen is verstandig want zo spreiden we de drukte. We doen er alles aan om te zorgen dat iedereen gemakkelijk en veilig boodschappen kan doen. Zo hebben we extra bezorgmomenten voor online bestelde boodschappen en ruimere openingstijden van de winkels. De actuele openingstijden van uw winkel en bezorgopties vindt u op onze website.

Ik vind het belangrijk juist nu nogmaals te benadrukken dat gezondheid en veiligheid altijd de hoogste prioriteit hebben. De maatregelen die wij hebben genomen blijven onverminderd van kracht: een collega die u welkom heet bij de ingang en zorgt dat het nooit te druk wordt, oranje hesjes die collega’s in de winkel dragen om te wijzen op de 1,5 meter afstand, plexiglas schermen, schoonmaakstations. Zoals steeds volgen we de richtlijnen van de overheid, ook de mondkapjesplicht die vanaf 1 december geldt in Nederland. Op onze website vindt u een overzicht van alle maatregelen.

Een bijzondere kerst voor iedereen
Iets extra’s in de feestmaand is niet voor iedereen vanzelfsprekend. We zijn al jaren de grootste partner van Voedselbanken Nederland en we werken al lang nauw samen met Het Rode Kruis en LINDA.foundation. Maar dit jaar zetten we ons, naast onze structurele donaties, extra in voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zo geven we in december 17.000 feestelijke cadeauboxen via onze drie partners aan gezinnen die het nodig hebben. Daarnaast geven we voor elke verkochte AH Excellent feeststol in de maand december, 1 euro aan deze drie bijzondere organisaties voor hulp in 2021.

Fijne feestdagen
H
et jaar 2020 is een jaar dat we nooit zullen vergeten. Corona had, en heeft, enorme impact op de maatschappij, op u en op de mensen om u heen, op Albert Heijn en op iedereen die voor en met ons werkt. Ik ben diep onder de indruk van de veerkracht, het doorzettingsvermogen en het grote hart van onze meer dan 100.000 collega’s, ondernemers, onze boeren en telers, leveranciers en partners. Daarvoor op deze plek een woord van dank aan hen. Ik wil ook u bedanken voor uw vertrouwen. Wij gaan de komende weken alles op alles zetten om er voor u een hele bijzondere december van te maken.

Ik wens u en uw dierbaren een mooie feestmaand in goede gezondheid.

Vriendelijke groet,

Marit van Egmond

Algemeen Directeur Albert Heijn