Zaandam,
10
juli
2020
|
18:02
Europe/Amsterdam

Brief algemeen directeur Marit van Egmond aan klanten - Een fijne zomer toegewenst

Brief van algemeen directeur Marit van Egmond - Een fijne zomer toegewenst

Klanten waarvan het e-mailadres bij Albert Heijn bekend is, kregen deze brief van algemeen directeur Marit van Egmond vandaag per e-mail. 

Beste klant,

Het afgelopen half jaar stond in het teken van het coronavirus en de beperkende maatregelen die moesten worden genomen. In deze periode heb ik u als klant van Albert Heijn een aantal keer een brief gestuurd. Ik wilde u graag persoonlijk informeren over wat Albert Heijn deed voor klanten en medewerkers, en benadrukken dat uw veiligheid en gezondheid voorop staat.

Afstand houden
Nu staat de zomer voor de deur en zijn de eerste schoolvakanties al begonnen in Nederland. Veel van de beperkende maatregelen zijn afgelopen weken versoepeld of opgeheven. Die versoepeling is prettig, maar zorgt ook voor verwarring. Dat is begrijpelijk, want iedereen gaat anders om met de maatregelen die nog van kracht zijn. Voor Albert Heijn staat veilig en prettig boodschappen doen altijd voorop. Voor u als klant en voor alle collega’s op de winkelvloer, in de distributiecentra en in de busjes van AH.nl. Ook deze zomer hebben wij uw medewerking nodig, zodat we veilig met elkaar kunnen genieten van de ruimte die er nu is ontstaan.

Tijd om vooruit te kijken
Ondertussen werken wij verder aan digitale oplossingen die u dit voorjaar zo massaal heeft omarmd. De capaciteit van AH.nl wordt dit najaar versneld vergroot, zodat we per week ruim 70.000 extra bestellingen kunnen afhandelen. Daarnaast zullen eind dit jaar alle Albert Heijn winkels zijn voorzien van zelfscan. En ik ben blij om te zien dat enorm veel klanten onze Albert Heijn app inmiddels elke dag gebruiken, bijvoorbeeld om mee te zelfscannen of digitaal te sparen.

Deze zomer blijven veel mensen in eigen land. Wij gaan er als Albert Heijn voor zorgen dat u een prettige zomer tegemoet gaat. Of u nu op vakantie gaat of niet. Met veel aandacht voor groente en fruit van Nederlandse bodem, een spaaractie voor een betaalbaar dagje uit en natuurlijk elke week met een aantrekkelijke BONUS folder. Wij zetten er deze zomer onze schouders onder.

Tot slot
De eerste brief die ik u stuurde, op 14 maart, eindigde ik met de zin ‘…we realiseren ons de belangrijke rol die Albert Heijn speelt in de voedselvoorziening. Al 130 jaar, en ook in deze bijzondere tijd….’ Als ik terug kijk op de afgelopen maanden, wil ik u als klant, en het team om mij heen van meer dan 100.000 zeer betrokken collega’s, een compliment maken en bedanken voor alle hulp.

Ik wens u een fijne zomer,

Marit van Egmond
Algemeen directeur Albert Heijn