Zaandam,
14
oktober
2020
|
10:51
Europe/Amsterdam

Brief algemeen directeur Marit van Egmond aan klanten - Samen weer extra alert

Samenvatting

Klanten waarvan het e-mailadres bij Albert Heijn bekend is, kregen deze brief van algemeen directeur Marit van Egmond vandaag per e-mail. 

Beste klant,

Het is herfst in Nederland: vallende bladeren en regenbuien én de tijd van stamppot en kruidige geuren uit de keuken. Dit jaar staat de herfst helaas ook in het teken van maximale alertheid van ons allemaal, op onze gezondheid en op de coronamaatregelen die weer hard nodig zijn. Dat is voor niemand makkelijk. In mijn laatste brief voor de zomer schreef ik u nog over de versoepeling in Nederland, nu informeer ik u graag wat we bij Albert Heijn doen om te zorgen dat u veilig én prettig uw boodschappen kunt blijven doen.

Veilig winkelen en werken
In onze winkels en bij de bezorging van uw boodschappen gelden onverminderd de regels die al sinds maart van kracht zijn voor uw veiligheid en die van al mijn collega’s. De 1,5 meter afstand en hygiëne maatregelen blijven het allerbelangrijkst. Op onze website vindt u alle maatregelen op een rij, in een handig overzicht.

Wij zorgen dat het nooit te druk wordt in de winkel, door karren (of mandjes) te tellen of met een digitale teller. Eén van onze collega’s heet u bij de ingang van harte welkom in onze winkels en zorgt ervoor dat u een schone winkelwagen kunt gebruiken. Daarnaast volgen wij het dringende advies van de overheid om mondkapjes te dragen in onze winkels. Dit wordt op korte termijn overal verplicht. U kunt bij ons geen alcoholische dranken kopen na 20 uur, in lijn met het door de overheid opgelegde verbod. Het is een situatie die iedereen liever anders zou zien maar samen komen we er doorheen. U kunt op ons rekenen en ik hoop dat wij op u kunnen rekenen.

Boodschappen doen hoe, waar en wanneer u dat wilt
Bij Albert Heijn vindt u alle mogelijkheden om boodschappen te doen op de manier die u prettig vindt. In vrijwel alle winkels kunt u zelfscannen, met een handscanner of uw mobiele telefoon via de AH app. U kunt ook kiezen voor een bezoek tijdens de rustigere uren van 7-9 uur ’s ochtends, waar vooral ouderen en kwetsbare groepen terecht kunnen. De actuele openingstijden van uw winkel staan op onze website. En u kunt natuurlijk uw boodschappen online doen bij ons.

Boodschappenhulp
Zelf boodschappen doen is op dit moment niet voor iedereen vanzelfsprekend. Naast ons partnerschap met LINDA.foundation en Voedselbanken Nederland, werken wij samen met het Rode Kruis. Het Rode Kruis helpt mensen in geval van nood met het doen van boodschappen en wij steunen ook hun Voedselhulpprogramma voor mensen die het nu moeilijk hebben en niet in aanmerking komen voor reguliere hulpverlening met AH boodschappenkaarten. Als ú een keer boodschappen wilt doen voor een ander, kijk dan op onze website.

Samen alert
Bij Albert Heijn staan we klaar om er voor u - ondanks alle maatregelen - een mooie herfst van te maken, met veel lekkers uit het seizoen en alles om veilig boodschappen te doen. Daarmee blijven we uw vertrouwde Albert Heijn. Namens 100.000 collega’s wil ik u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u iedere dag in ons heeft.

Blijf gezond en blijf alert.

Vriendelijke groet,

Marit van Egmond

Algemeen directeur Albert Heijn