Zaandam,
29
november
2018
|
07:00
Europe/Amsterdam

Fusilli to go: Albert Heijn to go start verkoop warme maaltijden

De snelste warme maaltijd voor onderweg

Albert Heijn to go start met de verkoop van warme maaltijden voor onderweg. Van warme pancakes voor het ontbijt en soep als lunch tot Indiase curry met zoete aardappel voor ’s avonds. De maaltijden zijn al warm, klanten kunnen dus binnen een paar minuten met een lekkere warme maaltijd hun reis vervolgen. Met deze toevoeging voorziet Albert Heijn to go in de groeiende out of home consumptie.

Jan-Willem Dockheer, directeur Albert Heijn to go: ‘We zien dat consumenten steeds meer gewend zijn onderweg te eten. Dat is al lang niet meer alleen een kop koffie of een broodje. Ook ’s avonds, voor het sporten of een theatervoorstelling, zijn ze op zoek naar een lekkere, warme maaltijd die ze tijdens het reizen kunnen eten. Die behoefte vullen wij nu in met een breed assortiment warme gerechten.’

Het nieuwe assortiment bestaat uit ongeveer 25 warme gerechten voor elk moment van de dag: ‘s ochtends warme ontbijtproducten zoals pancakes en egg muffins, tijdens de lunch warme soepen, quiches en tosti’s en ’s avonds warme maaltijden zoals fusilli bolognese en Tajine kip met parelcouscous of diverse wraps en pizzapunten. De gerechten worden in een speciaal schap perfect op temperatuur gehouden.

De maaltijden zijn in eerste instantie verkrijgbaar bij vijf AH to go winkels in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Als klanten enthousiast zijn, krijgen meer AH to go’s een schap met warme maaltijden.