Zaandam,
12
november
2021
|
08:29
Europe/Amsterdam

Hoofdrol voor het paard van Sinterklaas in reclame Albert Heijn

De sinterklaasperiode is een leuke en spannende tijd voor kinderen, maar ook een drukke periode voor ouders om aan alle verwachtingen te voldoen. Albert Heijn snapt dat er veel georganiseerd moet worden en helpt om het allemaal zo makkelijk mogelijk te maken. In de nieuwe reclame schrikt supermarktmanager Ilse’s nachts wakker en ontdekt in de woonkamer een onverwachte gast.

Traditioneel biedt Albert Heijn ouders alles voor het mooiste kinderfeest van het jaar; van pepernoten, speculaas, heerlijke letters, strooigoed, vrolijke non-food items tot schoencadeautjes. We komen dit jaar opnieuw met een speciale Allerhande vol lekkers, van bakinspiratie tot gourmet. Ook de winkels zijn de komende weken volledig in Sinterklaassfeer.

    Opvallende nieuwtjes dit jaar:

    • Het paard in de Albert Heijn-reclame lijkt verdacht veel op Ozosnel, het paard van Sinterklaas. Dat is niet verwonderlijk, want het is niet zo maar een paard, het is het échte paard van Sinterklaas dat de hoofdrol heeft in de commercial.
    • Voor ieder kind dat haast niet kan wachten tot het 5 december is, heeft Albert Heijn een speciale aftelkalender vanaf de intocht tot pakjesavond, met achter ieder vakje een chocolaatje.
    • Kinderen kunnen weer hun schoen zetten bij hun Albert Heijn voor een klein cadeautje van de Sint. Meer info aan de servicebalie van iedere winkel.
    • Voor kinderen die iets zoeken om thuis in hun schoen te doen voor Ozosnel heeft Albert Heijn een speciale zak met 1 kg. winterpenen. En blijft er iets over, dan kunnen vaders en moeders hier vast een lekkere hutspot van maken.