Zaandam,
30
augustus
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

Onze koffie als beste getest

De koffie van Albert Heijn is in de prijzen gevallen. Perla regular en biologisch én AH Basic pads zijn door de consumentenbond als beste getest. AH Basic kwam bovendien ook nog eens als beste koop uit de bus.

"Albert Heijn weet de smaakpapillen van onze proevers het meest te prikkelen; zowel de regular Perla en AH Basic als de dark roast Perla en AH Bio behoren tot de lekkerste pads. Alles aan deze koffie klopt". Was het oordeel.

Al sinds 1896 branden, malen en verpakken we onze koffie zelf. Met veel zorg werken onze vakmensen elke dag aan de hoogste kwaliteit koffie. En onze klanten proeven dat. Dat bewijst de koffiepad test in de Consumentenbondgids van september.

De Consumentenbond liet voor de Consumentengids van september 15 regular en 14 dark roast koffiepads op smaak beoordelen door een panel van bijna 90 consumenten. AH Perla regular pads en AH BASIC regular waren favoriet bij het panel in de categorie regular pads, die een wat zachtere smaak horen te hebben. Bij de dark roast variant, die krachtig en intens van smaak moet zijn, eindigde Albert Heijn ook bovenaan met de AH Biologisch koffiepads.

Onze koffiemakers houden van variatie. Om de beste koffiebonen te vinden, reizen ze de hele wereld af. Van Colombia tot Brazilië en van Vietnam tot Indonesië. Dagelijks komen er nieuwe, groene koffiebonen aan bij de branderij in Zaandam. Daar worden de bonen zorgvuldig gecontroleerd om daarna te worden gebruikt in de vele verschillende smaakvariaties. We luisteren daarbij goed naar wat onze klanten lekker vinden en ontwikkelen continu nieuwe producten en smaken.

Uitslag test koffiepads, Consumentengids september 2016

  • Perla Biologische pads dark roast: beste uit de test
  • Perla regular: beste uit de test
  • AH Basic pads: beste uit de test en beste koop

Meer informatie

Persmateriaal