Zaandam,
20
december
2021
|
11:58
Europe/Amsterdam

Resto VanHarte en Albert Heijn organiseren online kerstshow voor iedereen die niet met kerst alleen wil zijn

download

Op 24 december organiseren Resto VanHarte en Albert Heijn een grote online kerstshow, gepresenteerd door Angela Groothuizen. Tijdens dit interactieve live evenement (aanvang 18:00 uur) is er een online kookworkshop, ontmoeten deelnemers elkaar in het online buurthuis en kunnen ze hun favoriete (kerst)nummer aanvragen bij de live band in het cafĂ©. Ook is er een workshop kerstversiering maken en kunnen deelnemers een feestelijke kerstfoto maken in de fotozaak.

Inschrijven voor de online kerstshow is gratis en kan tot en met 22 december op https://liefdevollekerst.restovanharte.nl/. In geval van vragen kunnen geĂŻnteresseerden e-mailen naar liefdevollekerst@restovanharte.nl of bellen met 0900 9003030.

Samen eten verbindt
Samen eten en drinken verbindt mensen. Elke dag, en zeker ook tijdens deze feestdagen. Daaraan will Albert Heijn graag een bijdrage leveren. Daarom steunt de supermarkt in deze kerstperiode Resto VanHarte met de organisatie van het online kerstdiner. “Samen brengen we mensen die anders alleen zouden zijn bij elkaar: fysiek en online, zodat ook zij een liefdevolle kerst hebben”, aldus Albert Heijn.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte brengt het hele jaar door mensen met elkaar in verbinding om eenzaamheid en sociaal isolement tegen te gaan. Ze organiseren betekenisvolle ontmoetingen tussen buurtbewoners aan gemeenschappelijke eettafels.