Zaandam,
23
juli
2018
|
10:24
Europe/Amsterdam

Schoolspullen van GameMeneer en Frendz in assortiment Albert Heijn

Vanaf 6 augustus kunnen jongeren voor schoolspullen terecht bij Albert Heijn. De collectie bestaat uit agenda’s, kaftpapier, schriften, collegebloks, schrijfgerei en alle andere benodigdheden voor het nieuwe schooljaar dat eind augustus begint. De schoolartikelen zijn ondermeer van Youtuber GameMeneer en het digital influencer platform Frendz.

Het assortiment schoolartikelen sluit aan bij de wensen en behoeften van de klanten. Albert Heijn wil hen een aantrekkelijke keuze aan schoolspullen bieden. Daarom zijn er vijf unieke en betaalbare lijnen in de collectie: GMNR (GameMeneer): de Youtuber die zijn publiek mee laat kijken als hij een game speelt, Frendz: een groot fashion influencer platform en drie thema’s:- Kompas: op retro-ontdekkingsreis;- Bloemen: stoere romantiek;- Geo Blauw: grafische lijnen en ruiten in grijs, zwart en helder blauw.

Marit van Egmond, commercieel directeur bij Albert Heijn is trots dat er voor het tweede jaar schoolspullen in het assortiment zitten: “We onderzoeken continu welke nieuwe producten en diensten we kunnen aanbieden in onze winkels. Dat doen we al 130 jaar. Uitgangspunt hiervoor is dat het producten zijn die dichtbij onze klanten staan. Een groot gedeelte van onze klanten heeft schoolgaande kinderen, dus dan passen schoolspullen daar ook bij.”