Zaandam,
02
juni
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Spaaractie met Freek Vonk bij Albert Heijn

Vanaf maandag 8 juni kunnen klanten van Albert Heijn vier weken lang sparen voor dierenplaatjes met de populaire bioloog Freek Vonk in de hoofdrol. Bij elke € 10,- aan boodschappen krijgt de klant een setje met vier dierenplaatjes cadeau.

Alles over wilde dieren

Met de spaaractie 'Op avontuur met Freek' komen kinderen alles te weten over wilde dieren. Van maandag 8 juni t/m zondag 5 juli 2015 ontvangen klanten bij elke € 10,- vier 'Freek Vonk' dierenplaatjes. Er zijn 160 dierenplaatjes te sparen die je kunt plakken in het verzamelalbum c.q. logboek van Freek Vonk. Het album kost € 0,49. In een groot deel van de setjes plaatjes zit een speciaal plaatje, bijvoorbeeld een geurplaatje of een glow-in-the dark plaatje. Naast het album zijn er diverse andere non-foodproducten te koop, zoals pluche dieren, een verzamelblik voor de dierenplaatjes, een Freek Vonk-dvd, een Freek Vonk-boek en een Freek Vonk-puzzel.

Ruilmiddag

Om ervoor te zorgen dat alle kinderen hun verzameling van 160 dierenplaatjes compleet kunnen maken, organiseren winkels op woensdag 24 of zaterdag 27 juni een speciale ruilmiddag.

Bijgaande afbeeldingen kunt u rechtenvrij gebruiken.