Zaandam,
19
oktober
2017
|
08:21
Europe/Amsterdam

Sparen voor ovenschalen bij Albert Heijn

Met de winterse avonden in het verschiet kan er gespaard worden voor smaakvolle en veelzijdige ovenschalen van vivo | Villeroy & Boch Group. Zo zet iedereen heerlijke gerechten op tafel om lekker samen van te genieten.

 

Alle ovenschalen zijn gemaakt van hoogwaardig aardewerk waardoor de hitte gelijkmatig verdeeld wordt en de gerechten langer warm blijven. De ovenschalen zijn ook geschikt voor magnetron, koelkast en vriezer en natuurlijk vaatwasserbestendig. En ze kunnen zo op tafel want de ovenschalen passen bij elk servies. Naast ovenschalen kunnen klanten sparen voor fondue-/gourmetborden, een gietijzeren braadpan en een gietijzeren fondueset.

Vanaf maandag 23 oktober krijgen klanten bij besteding van elke 10 euro één zegel. Een spaarkaart is vol met 50 zegels. Tegen inlevering van een volle spaarkaart kopen klanten met een bijbetaling vanaf € 2.99 één van de artikelen.

Klanten kunnen sneller sparen door gebruik te maken van geselecteerde Bonusaanbiedingen waar zij extra zegels bij ontvangen. Er kan natuurlijk ook samen met familie en vrienden gespaard worden. Zo wordt shared dining nog leuker!