Zaandam,
03
januari
2020
|
07:00
Europe/Amsterdam

Voetbalplaatjes Albert Heijn: nu ook alle spelers van Nederlands elftal en OranjeLeeuwinnen

Albert Heijn lanceert AH Voetbal App met vier voetbalgames

Albert Heijn heeft ze weer: voetbalplaatjes. Vanaf maandag 6 januari zijn ze verkrijgbaar in alle winkels van Albert Heijn en bij online bestellingen. Er zijn dit jaar 252 unieke plaatjes van spelers van de 18 Eredivisieclubs, het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen. De plaatjes zijn nu nog specialer met mooie actiefoto’s. In de twee tv-commercials rondom de spaaractie spelen de voetballers Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Steven Berghuis en Jackie Groenen een opvallende hoofdrol.

Voor alle voetbalplaatjes is er een prachtig verzamelboek vol leuke weetjes, spelletjes en invuloefeningen. De populaire AH Voetbal App is eveneens terug. Daar kan je gespaarde plaatjes scannen om ze toe te voegen aan je digitale verzameling.

Nieuw: voetbalgames
Albert Heijn zet volop in op digitaal gemak. Zo maakt het gebruik van de Albert Heijn app een sterke groei door. Vernieuwing is ook belangrijk bij de spaaracties van Albert Heijn. Met je gescande voetbalplaatjes krijg je in de speciale AH Voetbal App toegang tot vier leuke voetbalgames die je kan spelen tegen je vrienden. De gescande voetbalhelden worden met iedere gespeelde wedstrijd meer waard. In de ranglijst kan je zien wie de kampioen is van jouw vriendenlijst. De app is verkrijgbaar in de App Store en -vanaf begin volgende week- via Google Play en blijft tot eind 2020 actief.

Partner KNVB
Met deze spaaractie start Albert Heijn direct aan het begin van het jaar het oranje gevoel van EURO2020. Dat is niet toevallig: Albert Heijn is vanaf september een van de partners van de KNVB voor het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen. Ook werken de supermarktketen en de KNVB samen op het vlak van gezond eten en bewegen. Er is veel synergie tussen de voetbalbond en Albert Heijn. Voetbal is de grootste sport van Nederland. Net als de KNVB staat Albert Heijn midden in de maatschappij. Beide maken zich hard voor een gezonde, sportieve en sterke toekomst voor iedereen.

Commercials
In een speciale tv-commercial over de nieuwe voetbalplaatjesspaaractie ontvangt supermarktmanager Ilse de voetballers Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Steven Berghuis in haar winkel. Natuurlijk komen vriend Bart en zoon Tommy langs voor handtekeningen en het voetbalplaatjesverzamelboek. In een tweede commercial zien we ook OranjeLeeuwin Jackie Groenen.

Bij iedere € 10 aan (online) boodschappen krijgen klanten een setje van vier voetbalplaatjes. In januari en februari zijn er regelmatig ‘spaarversnellers’, Bonus-producten waarbij klanten extra voetbalplaatjes krijgen. Het verzamelboek is verkrijgbaar voor € 1,49. De spaaractie duurt tot en met zondag 16 februari.