Zaandam,
14
april
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Voor de echte lefhebber: Powershots van Albert Heijn to go

Zaandam, 14 april 2015 - Nieuwe shots voor iedereen die een beetje lef heeft! Deze week introduceert Albert Heijn to go vier echte powershots. De varianten zijn: Tarwegras, Aloë vera, Kurkuma en Gember. Deze krachtige shots zijn een goede aanvulling op de voeding. Ze worden iedere dag koudgeperst op de slow juicer, zo blijven vitaminen en mineralen behouden en worden gezonde ingrediënten tot op de laatste druppel uitgeperst. De powershots bevatten 100% pure, onbehandelde en onbewerkte ingrediënten en een vleugje frisse limoen of zoete appel. Laten we eerlijk zijn, aan de smaak van de powershots moet je even wennen. Maar het zijn wel mega energie boosters! De vraag is: wie durft?

#Powershot challenge

Dat de powershots niet echt lekker zijn, blijkt wel uit verschillende reacties van mensen op straat die de shots mochten testen. Een aantal lefhebbers durfden de test aan. Maar wie durft nog meer?

Tarwegras: een echte detoxer

De zuiverende tarwegras shot bestaat uit de vers uitgeperste jonge groene grassprieten die uitgroeien tot tarwe. In deze jonge groeifase zit tarwegras bomvol vitaminen, mineralen, enzymen en chlorofyl. Dit tarwegras shot bestaat voor 90 procent uit tarwegrassap en 10 procent frisse limoensap.

Aloë vera: verzacht van binnen

Van aloë vera wordt gezegd dat het verzachtend werkt op je maag en dat het een positieve werking heeft op het functioneren van je darmen. De aloë vera shot bestaat voor 95 procent uit verse aloë vera sap, aangevuld met een vleugje pure limoensap (5 procent). Deze Powershot is ook echt iets voor de beautyliefhebbers onder ons, want van aloë vera is bekend dat het onze cellen heelt en regenereert. Het ondersteunt de aanmaak van elastine en collageen in de huid, waardoor het een fijne anti-aging werking zou hebben.

Kurkuma: krachtige ontstekingsremmer

Van kurkuma (geelwortel) zeggen kruidenexperts dat het een sterk ontstekingsremmend effect heeft. Daarnaast zou het werken als natuurlijk antibacterieel, antiviraal en antischimmel middel en effectieve pijnstiller. Kurkuma is dan ook een krachtig en natuurlijk middel bij huidontstekingen, wonden, spierpijn, mentruatieklachten en kneuzingen. De kurkuma shot bestaat uit 88 procent kurkumasap en 12 procent frisse limoensap.

Gember: weerstandbooster

Gember staat bekend als een perfecte weerstandbooster en werkt heel goed bij verkoudheid of griep. Ook zeggen ze dat gember helpt het lichaam te ontdoen van gifstoffen doordat het de stofwisseling en bloedcirculatie stimuleert en dat het misselijkheid en maagpijn verlicht. De krachtige gember shot bevat 25 procent gembersap en 50 procent verse appelsap.

Mixen maar!

Natuurlijk kun je powershots in één keer drinken, maar mocht je dat te heftig vinden dan kun je ze mixen met andere drankjes. Je kunt de powershots bijvoorbeeld goed mixen met de verse Super Juices van Albert Heijn to go. Of je kunt ze toevoegen aan een glas water of een kopje thee.

Verkrijgbaarheid

De AH Powershots zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij alle Albert Heijn to go winkels in Nederland en bij de nieuwe Albert Heijn XL winkel in Eindhoven . De shots zijn te koop in een 30 ml flesje en kosten 2 euro per stuk.

Persfoto's