Zaandam,
29
juli
2020
|
14:33
Europe/Amsterdam

200ste Albert Heijn met nieuwste winkelconcept geopend in Den Haag

AH De Savornin Lohmanplein nu AH XL

Samenvatting

De nieuwe Albert Heijn XL De Savornin Lohmanplein is weer open. Het is de 200ste Albert Heijn met het nieuwste winkelconcept waarin lekker, gezond en duurzaam eten centraal staan. Het afrekenen gaat sneller met maar liefst 30 zelfscankassa’s en met meer dan 1.250 Prijsfavorieten verspreid over het hele assortiment kunnen klanten nog makkelijker voordelig boodschappen doen. AH-medewerkster Henny Gelauf, die al meer dan dertig jaar werkzaam is in deze winkel en over drie maanden met pensioen gaat, knipte het lintje door.

”Klanten zijn echt verrast door de prachtige nieuwe inrichting en het grote assortiment,” zegt supermarktmanager Sjon van Ballegooijen trots. “We hebben nu een hele wand met veel verse kruiden waar je zelf de kruiden kunt knippen. Er is ook een sushibar waar verse sushi ter plekke wordt bereid en bij het vega-eiland vind je meer dan 200 vegetarische en vegan producten bij elkaar.”

In de entreehal van de nieuwe AH XL kunnen klanten even rustig een kopje koffie van de barista drinken met wat lekkers erbij. “Hier zijn ook vers belegde broodjes, zoete en hartige snacks, verse pizza’s of pasta’s verkrijgbaar.” zegt Sjon van Ballegooijen.

Vers en digitaal
In de winkel is veel ruimte gereserveerd voor verse groente en fruit, verspakketten en gekoelde fruitsalades. Ook het assortiment van de bakkerij is groot en gevarieerd: van heerlijk geurend brood versgebakken uit de oven tot taarten, taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, noten, olijven, salades en andere borrelhapje en medewerkers staan klaar om te helpen kiezen uit al die nieuwe smaken. Er zijn ook veel digitale vernieuwingen in de nieuwe AH XL zoals elektronische prijskaarten, grote beeldschermen door de hele winkel met informatie over lekkere seizoensproducten en recepten en 30 zelfscankassa’s.

De 200ste Albert Heijn met nieuwste winkelconcept
Algemeen directeur Albert Heijn Marit van Egmond was ook aanwezig bij de opening van de winkel. Ze zegt: “Deze mooie Albert Heijn XL in Den Haag is de 200e winkel die wij hebben verbouwd naar ons nieuwste concept. We hebben er een goed tempo inzitten, met gemiddeld drie winkels per week die we verbouwen. Ik ben trots op alle collega’s en juist ook de bouwpartners die dit mogelijk maken. Op naar de volgende verbouwingen en eerst natuurlijk de felicitaties voor Sjon en het team!”

Albert Heijn XL De Savornin Lohmanplein is open van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur en op zondag van 8:00 tot 22:00 uur.