Zaandam,
14
februari
2020
|
09:04
Europe/Amsterdam

Albert Heijn België gaat boodschappen thuisbezorgen

Albert Heijn België gaat binnenkort boodschappen bij klanten thuisbezorgen. Ook in België wil Albert Heijn er altijd en overal voor klanten zijn. Deze week opende de 50ste winkel en klanten kunnen nu hun online bestelde boodschappen al ophalen bij Pick Up Points. Daar komt in de lente thuisbezorging bij. Klanten kunnen vanaf vandaag op www.ah.be aangeven of zij belangstelling hebben voor thuisbezorging in hun woonplaats.

Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België: We hebben in België een bewezen formule: Hollandse prijzen, een verrassend assortiment, een persoonlijke service. Die persoonlijke service bouwen we verder uit. Thuis leveren versterkt de propositie van Albert Heijn in België. We zijn ambitieus in onze groei - die willen we realiseren via de opening van sterke nieuwe winkels en de uitbreiding van ons online aanbod.”

In de lente kunnen klanten in de regio Antwerpen als eersten hun boodschappen thuis laten bezorgen. Het bezorggebied wordt daarna gefaseerd uitgerold. Klanten kunnen via www.ah.be aangeven waar ze de dienst graag zien komen. Mede op basis van de belangstelling komen er straks nieuwe bezorggebieden bij.

“We bouwen onze boodschappenservice verder uit met feedback en input van de klant,” voegt Raf Van den Heuvel toe. “Zo zijn we gegroeid in onze fysieke winkels, zo gaan we dat ook doen voor thuisleveringen.”