Zaandam,
01
oktober
2018
|
10:42
Europe/Amsterdam

Albert Heijn en Transavia lanceren ‘Appie Fly’

Speciale boodschappenservice op Rotterdam The Hague AirPort

Een lege koelkast en een dichte supermarkt zijn grote dompers na terugkomst van vakantie, zo blijkt uit onderzoek. Transavia en Albert Heijn zorgen daarom vanaf vandaag voor een zachte landing om dat probleem te voorkomen. Met het concept ‘Appie Fly’ zijn zij de eerste supermarkt en luchtvaarmaatschappij in Nederland die een boodschappenservice voor vliegreizigers introduceren.

Wanneer je terugvliegt naar Nederland kun je bij het online inchecken voor je Transavia vlucht een ‘Welkom Thuis Box’ van Appie Fly bestellen die direct na terugkomst op de luchthaven voor je klaar staat. Nadat je je bagage in ontvangst heb genomen, loop je door naar het Appie Fly ophaalpunt, die zich in de aankomsthal van de luchthaven bevindt.

De Appie Fly service richt zich in eerste instantie op ontbijt en is exclusief verkrijgbaar op Rotterdam The Hague Airport. De Welkom Thuis Box is voldoende voor twee personen en is verkrijgbaar in twee ontbijtvarianten a 12,50 euro.

Appie Fly is eerder dit jaar kleinschalig getest en krijgt nu een vervolg met een proef van drie maanden op alle vluchten van Transavia naar Rotterdam The Hague AirPort.

Meer informatie: www.ah.nl/appiefly

download
Appiefly_4.2