Zaandam,
24
februari
2017
|
10:19
Europe/Amsterdam

Albert Heijn introduceert Bakery Café en Deli Kitchen

Klanten hebben steeds meer behoefte aan vers bereide producten waar en wanneer ze dat willen. Daarom opent Albert Heijn vandaag het Bakery Café en de Deli Kitchen in de Albert Heijn XL op het Gelderlandplein in Amsterdam. Hier kunnen klanten genieten van lekkere, vers bereide producten die ze zelf kunnen samenstellen en ter plekke kunnen opeten of meenemen voor onderweg of thuis. De twee nieuwe modules zijn zo gebouwd dat ze voor elke winkel op maat gemaakt kunnen worden. Daardoor zijn ze straks te zien in tientallen Albert Heijn-winkels.

Marit van Egmond, commercieel directeur bij Albert Heijn: ‘We zien dat traditionele eetpatronen veranderen. Niet alleen stijgt het aantal eetmomenten op een dag, er wordt ook vaker onderweg en buitenshuis gegeten. Met de opening van het Bakery Café en de Deli Kitchen in Albert Heijn-winkels zetten wij een volgende stap in het combineren van retail met foodservice’.

Bakery Café

Het Bakery Café is een uitnodigende plek bij de ingang van de Albert Heijn-winkel waar klanten voor of na het boodschappen doen kunnen genieten van een kop koffie en een broodje. Er worden negen soorten Perla Excellent koffies geschonken van 100% arabicabonen en er zijn diverse sappen en smoothies. Wie trek heeft kan zelf een vers belegd broodje samenstellen of kiezen voor een van de andere producten zoals gourmet-tosti’s, gemaakt van oergranen tarwebrood van onze bakkers, of iets zoets.

Deli Kitchen

De Deli Kitchen heeft een uitgebreid assortiment van salades, maaltijden, pizza’s en gegrilde kip om ter plekke op te eten of mee naar huis te nemen. Hier kun je met ruim 30 ingrediënten je salade samenstellen en zelf de toppings op de pizza’s kiezen. De verschillende soorten gegrilde kip - bijvoorbeeld mediterraans of oosters - kunnen los worden gegeten of met verse gecrushte aardappeltjes uit de oven en gegrilde groenten worden aangevuld tot een complete maaltijd. En dan zijn er nog maaltijden speciaal gemaakt voor AH door chefkoks, van andijvie met stoofvlees tot een Maleisische beef curry en pompoen caponata.

De twee nieuwe modules zijn zo gebouwd dat ze voor elke winkel op maat gemaakt kunnen worden. De ambitie is dan ook om klanten van tientallen Albert Heijn-winkels te verrassen met lekkere producten van het Bakery Café en de Deli Kitchen.