Zaandam,
01
maart
2018
|
11:00
Europe/Amsterdam

Nederland sna(c)kt naar sauzen zonder suiker

AH Mayonaise suikervrij en Ketchup zonder toegevoegde suikers

Waarom zou je je snacks in saus mét suiker dippen als het zonder suiker net zo lekker is? Albert Heijn introduceert vijf suikervrije snacksausvarianten gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en vrije-uitloopeieren. Naast de suikervrije snacksausvarianten introduceert Albert Heijn ook een ketchup zonder toegevoegde suikers. Later dit jaar wordt de suikervrije snacksauzenlijn verder uitgebreid.

Voorafgaand aan de introductie van deze vijf suikervrije snacksauzen, zijn in de afgelopen periode alle huismerkproducten op kwaliteit verbeterd. Dat vieren we dit jaar met een nieuw jasje voor al onze producten.

Metamorfose snacksauzenschap
Naast de introductie van suikervrije varianten, ondergaat het snacksauzenschap een flinke metamorfose. De meest populaire snacksauzen zoals mayonaise en partysauzen krijgen meer ruimte en de AH Romige mayonaise (prijswinnaar consumentenbond, 2017) krijgt zes smaakvarianten. Zo wordt het schap aangevuld met de smaken olijf, citroen, yoghurt, truffel, cocktail en knoflook-peper. Daarnaast worden exclusief producten van Hellmanns, Kesbeke, Kraft, Marne en Saus.Guru aan het schap toegevoegd.

De metamorfose van het schap moet, door het toevoegen van (suikervrije) huismerk snacksauzen en nieuwe exclusieve merken, leiden tot meer inspiratie en een helpende hand bij het maken van de keuze voor een gezondere levensstijl.

Suikerreductie
Albert Heijn reduceert stapsgewijs suiker in het assortiment. Zo vindt suikerreductie plaats in verschillende productcategorieën als dranken, ontbijtgranen, zuivel, kinderproducten en nu dus ook in de categorie snacksauzen.