download
AH-Examentraining-met-sub
Zaandam,
12
april
2018
|
15:30
Europe/Amsterdam

Opnieuw gratis examentraining voor Albert Heijn-medewerkers

Voor duizenden Albert Heijn-medewerkers breekt een spannende tijd aan: het eindexamen. Net als vorig jaar biedt Albert Heijn collega’s uit de winkels gratis online examentrainingen aan. Vorig jaar volgden 2.000 eindexamenkandidaten de training voor in totaal ruim 4.000 vakken. De meest gekozen vakken waren wiskunde, economie en Engels.

Voor de online examenbegeleiding werkt Albert Heijn samen met 'Examen voor jou': een initiatief van verschillende hoogleraren en Nederlandse universiteiten dat middelbare scholieren helpt bij hun voorbereiding op het eindexamen. Op dit online platform kunnen zij, 24 uur per dag en 7 dagen per week, in hun eigen tempo individueel trainen voor 6 verschillende vakken: Engels, natuurkunde, aardrijkskunde, M&O, economie en wiskunde. Om de slagingskans verder te verhogen wordt naast de training bij het inroosteren rekening gehouden met examenperiodes.

Half juni is het spannende moment waar zo hard voor gewerkt is: de uitslagen. Een belangrijk moment dat ruim 200 winkels lokaal vieren met collega’s en klanten.

Met ruim 950 winkels en in totaal zo'n 100.000 medewerkers biedt Albert Heijn als meest favoriete werkgever voor bijbanen niet alleen werkervaring. De supermarkt investeert ook in de persoonlijke ontwikkeling van jonge, talentvolle medewerkers met verschillende initiatieven zoals summercamps, waar medewerkers aan de hand van verschillende workshops, sportieve activiteiten, creatieve oefeningen en gesprekken hun persoonlijke visie uitwerken. Albert Heijn ondersteunt waar mogelijk ook de schoolcarrière van medewerkers met stages en leerwerktrajecten.